Simona Ionescu / Redactor Șef

Video exclusiv. Ceartă live între Oana Zăvoranu si Alex Ashraf. Asta a dus la divorț

Video exclusiv. Ceartă live între Oana Zăvoranu si Alex Ashraf. Asta a dus la divorț
Pentru cine a avut ochi să vadă, semnele unei posibile despărțiri dintre cei doi, s-au arătat de mult. Prin vară, împăcați după episodul în care bărbatul a fost dat afară din vilă și pus să își ceară iertare în direct, la televizor, cei doi făceau live-uri pe TikTok, separat, dar și împreună. Iar lucrurile mai scăpau de sub control, nu o dată.

În luna iulie am surprins o ceartă live între Oana Zăvoranu si Alex Ashraf. Felul în care și-au adresat replicile a dovedit încă de atunci că dincolo de faptul că își declarau dragostea pe toate gardurile, între ei mocneau multe. Iată ce a dus, de fapt,  la divorț. Semnele erau cât se poate de clare, pentru oricine s-a uitat atent la ei.

Dacă pentru episodul cu amanta, Oana părea că l-a iertat și l-a reprimit acasă, până la urmă nu a putut trece peste faptul că Ashraf voia să îi fie șef. De asta se certau cei doi, amândoi voiau sa fie șefi unul cu altul. Pe acest subiect au ajuns și să se certe în direct, într-un live pe TikTok.

Ceartă live între Oana Zăvoranu si Alex Ashraf

În timpul live-ului Oana începe să îi dea indicații soțului ei: „nu mai debloca, te rog, pe nimeni (…)”, spune, imperativ, Oana Zăvoranu. Momentul în care Ashraf explodează: „Băi frate, tu mă-nveți pe mine cum… ” Aici deja Oana intervine peste el și nu îl lasă să își termine ideea, strigând „Da, da! Ai, ai, ai!”.

Ashraf reușesc să își găsească și să îl deblocheze pe internautul blocat de soția sa. „Gata, Daniel. Ce crezi, că eu fac ce spune soția? Soția trebuie să facă ce spune soțul!”, a continuat, victorios, Ashraf. Puțin mai târziu, tot el a adăugat, ca să mai aplaneze cearta consumată live: „eu o las numai pe Oana să vorbească. Peste Oana oricum nimeni nu poate să vorbească. Eu sunt singurul care, dacă vreau, pot să vorbesc peste Oana”.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf divorțează după o relație de 10 ani. Între timp au ieșit la iveală adevăruri inconfortabile din spatele imaginii relației perfecte. Printre acestea, inclusiv faptul că bărbatul se iubește de mai mult timp cu altă femeie.

Sursa foto: Instagram,

Sursa video: TokTok

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre