Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorel Lis a scos-o pe Oana la plimbare. Fotografia care i-a impresionat pe fani, mesajele au curs

Viorel Lis a scos-o pe Oana la plimbare. Fotografia care i-a impresionat pe fani, mesajele au curs
Cu doar câteva zile în urmă, Oana Lis și-a surprins fanii cu un anunț tulburător. A scos la vânzare mai multe lucruri personale, banii obținuți urmând a fi folosiți pentru a-i face lui Viorel Lis analizele de care are nevoie.

Cu puțin timp în urmă, Oana Lis a postat un alt mesaj, în care apare alături de soțul său într-o ipostază care le-a rupt sufletul internauților.

Cei doi sunt pe holul unui spital, Viorel Lis în scaunul cu rotile în care-și duce zilele, iar Oana stând în brațele sale. Oana pare fericită, semn că lucrurile pe care le-a scos la vânzare i-au adus în cont banii de care avea atât de multă nevoie. Fanii au fost impresionați de fotografia postată, iar mesajele au curs. Internauții au felicitat-o pentru cât de multă grijă are de fostul primar al Capitalei.

„Te felicit din toată inima pentru bunătatea ta”

„Ce bine arată dl Lis, se vede ca e îngrijit bine ! Felicitări !Soție devotată cu respect și dragoste”, „Împreună la bine și la rău… alta abandona poate lupta!”, „Mă uit cât de greu este să ai grijă de un om bătrân și câtă fericire văd pe chipul tău.

Oana și Viorel Lis, împreună la bine și la rău. Sursă foto: instagram

Te felicit din toată inima pentru bunătatea ta. Asta dă dovadă de iubire”, „Și acum te scoate domnul Lis la plimbare, vezi?”, au fost doar câteva din mesajele pe care fanii le-au postat pe contul de socializare al Oanei Lis.

Ce a scos Oana Lis la vânzare

Printre lucrurile pe care Oana Lis le-a scos la vânzare s-a numărat o icoană valoroasă, pentru care fanii s-au „bătut” să o cumpere, dar și o statuetă din argint. Oana a pus la bătaie și o rochie neagră, purtând semnătura Guess, dar și o geacă pentru toamnă, tot de firmă, precum și un colier verde, cu o inimioară pentru care a primit de patru ori mai mult decât a cerut. De asemenea, s-a vândut și o carte scrisă de regretatul Corneliu Vadim Tudor, cu o dedicație pentru Viorel Lis.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre