Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorel Lis și-a făcut mare păcat cu Rică Răducanu. Fostul fotbalist e distrus și nu crede că se va mai pune pe picioare

Viorel Lis și-a făcut mare păcat cu Rică Răducanu. Fostul fotbalist e distrus și nu crede că se va mai pune pe picioare
Fosta mare glorie a fotbalului românesc are o mare problemă de care nu poate scăpa oricât ar încerca de mult.

Puțini sunt cei care știu viciul pe care îl ascunde Rică Răducanu. Nu poate să mai scape de dependeță, iar acest lucru a început să-l deranjeze și pe el.

Viorel Lis și-a făcut mare păcat cu Rică Răducanu. Fostul fotbalist e distrus și nu crede că se va mai pune pe picioare

Indiferent cât de mult îl ceartă cei din jur, Rică Răducanu spune că nu se mai poate abține. S-a ajuns într-o situație fără scăpare, așa că odată la două zile nu rezistă și intră „în locurile interzise”.

”La pariurile sportive nu joc, nu-mi place”

Cine l-a dus pentru prima dată la păcănele? Prietenul lui, Viorel Lis și de atunci nu s-a mai putut lăsa. “La pariurile sportive nu joc, nu-mi place, iar când eram jucător de fotbal, nici nu aveam voie. Am, însă, altă belea. M-a învățat Viorel Lis cu păcănelele, e ca o boală în oase.

Eram consilierul lui și, la sfârșitul programului, îmi zicea: „Hai, Rică, să mergem la păcănele!”. Vă spun, este boală grea, toată lumea mă ceartă”, a spus fostul fotbalist pentru Playtech.

„Nu pun mâna pe pensie

Chiar dacă și-ar dori, Rică susține că nu pune mâna pe pensie, aceea fiind bani pentru datoriile casei. În plus, banii intră pe mâna soției, care-i drămuiește așa cum știe mai bine. “De unde dracu bani, eu n-am! Mai iei de la unul, de la altul, tot speri să câștigi ceva. Din pensia mea, doar dacă prind ceva, că mi-o ia nevastă-mea.

Nu pun mâna pe pensie, ăia sunt bani minați, trebuie să plătim gazele și lumina, astfel, cum să trăim? Am mai câștigat vreo 1.000 de lei, când se organizează premii pentru cei ca mine, cu bonuri multe. Dar tot acolo îi cheltuiești, se știe! Eu joc cam la două zile, nu mă pot abține.”, susține fostul mare portar.

„O să ajungem să nu ne mai spălăm în curând”

După o carieră de invidiat, Rică se descurcă greu cu banii și împreună cu soția au ajuns să facă economii pentru a plăti totul în casă. „Recunosc că eu nu deschid facturile, nu am întrebat niciodată cât sunt de mari, soția se ocupă de asta. Dar mi-a spus deja că trebuie să facem economii, nici nu am dat drumul la căldură. Nu mai facem toată ziua duș și stăm cu luminile mai mult stinse.

O să ajungem să nu ne mai spălăm în curând. Vin vremuri grele, îmi e teamă de ce urmează. Nu mai las nici televizorul să meargă ca înainte. Ne restrângem de unde putem. Păi dacă îmi vine o factură de 30 de milioane cum am auzit că s-a întâmplat la alții, mă nenorocește. A ajuns un lux în România să ai un trai decent, la limita existenței. La iarnă o să stăm în casă cu geaca pe noi, ca să plătim mai puțin la utilități.”, declara Rică Răducanu, la finalul lunii octombrie, pentru Playsport.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre