Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorica de la Clejani, cu un ochi râde, cu altul plânge. Își sărbătorește băiatul, dar cineva i-a distrus casa. Exclusiv

Viorica de la Clejani, cu un ochi râde, cu altul plânge. Își sărbătorește băiatul, dar cineva i-a distrus casa. Exclusiv
Azi e un moment cu totul special pentru Viorica de la Clejani. E ziua lui Fulgy și mama e extrem de fericită că are un asemenea copil.

Indiferent ce probleme i-ar face copiii, Viorica de la Clejani îi apără ca o leoaică. Azi e aniversarea lui Fulgy.

Viorica de la Clejani, cu un ochi râde, cu altul plânge. Își sărbătorește băiatul, dar cineva i-a distrus casa. Exclusiv

Viorica de la Clejani e cea mai fericită mamă, iar Fulgy și Marguerita, pare că sunt mai cuminți ca niciodată. Și pentru că astăzi băiatul ei își sărbătorește ziua, Viorica a postat un colaj din mai multe fotografii cu moștenitorul, printre care și una de când acesta era mic. Fanii au apreciat postarea și au sărit imediat cu mesajele de felicitare. Lângă fotografie, celebra cântăreață a pus și un mesaj: „La mulți ani frumoși și binecuvântați, Fulgy!”.

„Mi-am luat câine, mi-am luat responsabilități”

Cu câteva zile în urmă, artista le-a arătat tuturor cine este noul membru al familiei. E vorba de o splendoare de cățel, care s-a alăturat celor doi ai vedetei, care e o mare iubitoare de animale. Doar că blănosul a supărat-o rău pe vedetă, pentru că și-a făcut nevoile acolo unde nu trebuie, adică direct în pat.

Viorica a făcut un video amuzant în care și-a certat cățelul, spunându-le fanilor săi că i-a distrus casa. „Mi-am luat câine, mi-am luat responsabilități. Ai făcut pișa în pat… Nici măcar pe covor…”, l-a certat vedeta pe câinele care s-a ascuns sub pat.

Viorica și Ioniță au împlinit 31 de ani de căsătorie

Pe 26 octombrie, Viorica și Ioniță au serbat cei 31 de ani de căsnicie într-un mod cu totul și cu totul special, cei doi optând să se plimbe cu elicopterul. Vioricăi i-a fost foarte frică, dar a încercat să-și învingă teama făcând glume tot timpul și cântând câteva melodii prin care să se îmbărbăteze, spre amuzamentul lui Ioniță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre