Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorica de la Clejani, după Covid. “Am fost o proastă!”

Viorica de la Clejani, după Covid. “Am fost o proastă!”
An greu pentru Ioniță și Viorica de la Clejani. Au avut probleme cu cei doi copii, iar luna trecută Viorica a fost internată de urgență cu COVID-19. Nu era de accord cu vaccinarea. “Am fost o proastă!”.

Viorica și Ioniță Manole, cunoscuți ca muzicienii din Clejani, au trecut prin momente foarte grele. Frumoasa cântăreață era împotriva vaccinării, dar a pățit-o. Vestea a venit de la Ioniță Manole.

”Vă mulțumesc tuturor pentru grijă!! Vă dați seama că nu e o glumā! Ne-am speriat. Mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor! După o perioadă agitată pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor!”, a postat Ioniță Manole pe rețelele de socializare atunci când Viorica a fost internată în spital cu Covid.

Viorica de la Clejani, după Covid. “Am fost o proastă!”

Viorica de la Clejani este acasă, și se recuperează în liniștea căminului, alături de cei dragi. S-a externat zilele trecute după ce a crezut că totul s-a sfârșit. Artista mărturisește că a trecut prin moment de coșmar.

Viorica de la Clejani nu a fost vaccinată anti-Covid și a avut o formă gravă a bolii. Cântareața a fost internată timp două săptămâni la institutul Matei Balș și a avut nevoie de oxigen pentru a-și reveni. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, ea a povestit, vizibil afectată, despre imaginile șocante pe care le-a văzut în spital.

Viorica de la Clejani: „În viața mea nu mă mai iau după lume. Când am văzut masca aia de oxigen pe față… Aoleu, Ioniță, m-am dus dracului.”

Viorica Ioniță și-a învățat lecția

„Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea… Off, tare bine e să fii sănătos! Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele”, a transmis artista pe Instagram, de cum a ieșit din spital.

Viorica de la Clejani mărturisea, în trecut, că nu este o susținătoare a vaccinării și că se va imuniza doar dacă va fi obligată.

“Am văzut o fată de 30 de ani care a decedat, din păcate. Că ce fac oamenii… Se duc la spital și semnează pe propria răspundere că se tratează acasă. Și eu așa am crezut. Nu am bănuit nici o clipă că mă vor interna. Dacă mai ai o boală, este și mai greu. Și mie mi-au găsit ficatul vraiește. Am văzut cum puneau oamenii în saci, trăgeau fermoarul ăla și gata. Altul care abia mai respira, în timp ce altcineva țipa”, a povestit artista.

„În viața mea nu mă mai iau după lume. Când am văzut masca aia de oxigen pe față… Aoleu, Ioniță, m-am dus dracului. Mă omoară aștia pe aici. Masca de oxigen nu te omoară, așa cum spun oamenii. Așa credeam. Salut toți medicii care au avut grijă de mine. Îmi cer scuze față de mine, că am fost o proastă, față de doctori, care au studii”, a mai spus artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre