Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorica – Deșteapta lu’ tata se vrea iar vedetă media! Internauții au luat-o la mișto

Viorica – Deșteapta lu’ tata se vrea iar vedetă media! Internauții au luat-o la mișto
Pe Viorica Dăncilă a apucat-o nevricalele politicianiste și s-a pus pe scris pe Facebook. A criticat Guvernul de i-au mers fulgii pentru măsurile adoptate în cazul inundațiilor din ultima perioadă, care au lovit mai multe județe ale țării. A fost, însă, taxată imediat de cetățeni.

Textul doamnei a început într-o notă satirică la adresa premierului Ludovic Orban și a președintelui Klaus Iohannis. Doi dintr-o lovitură, cum s-ar zice colocvial în fieful doamnei Dăncilă.

„«Meteorologii» de la Palatul Victoria și Palatul Cotroceni ne explică faptul că ploaia cade vertical, iar viitura vine din amonte în aval, dar nu fac nimic concret pentru a ajuta cetățenii și localitățile afectate de inundațiile grave din aceste zile”, a început Viorica Dăncilă. Și a continuat:

„Atunci când eram premier și România a avut parte de inundații, am fost alături de oameni, mergând în zonele calamitate și alocând rapid fonduri pentru depășirea efectelor inundațiilor”.

A criticat Guvernul Orban de i-au mers fulgii. Fostul premier a arătat, în postarea sa, că un guvern care ține cu românii vine cu ajutoare și îi susține pe cei aflați în nevoie.

„Sau cumva sloganul liberal «Prin noi înșine» înseamnă în caz de catastrofă „Descurcați-vă pe cont propriu”?! Mai guvernați deci, domnilor de la PNL? Sau vă e dor să leneviți din opoziție?”, a scris cu acid Viorica Dăncilă pe Facebook.

S-a trezit cu un duș rece din partea urmăritorilor paginii sale, nicidecum cu Like-urile și inimioarele așteptate.

Postarea fostului premier PSD a fost contestată de internauți imediat după apariție. Aceștia i-au cerut să tacă și să meargă să-i ajute pe oameni, nu doar să comenteze pe Facebook.

„Doamna Dăncilă, noi am tăcut și v-am suportat guvernarea. A venit momentul ca și dumneavoastră să tăceți”; „Deșteapta lu’ tata!”; „Acum de ce nu vă duceți să ajutați oamenii la nevoie? V-ar putea ajuta la alegeri. Puneți mâna pe cazma și curățați albiile și șanțurile”; „Nu ai spus tu cucoană că ați scos țara din noroaie?”, au comentat internauții.

Toată povestea asta de miștocăreală nu înseamnă că guvernanții liberali și-au făcut exemplar datoria față de românii loviți de puhoaiele care le-au înghițit casele și le-au distrus culturile.

Vedetă în instanță! E vorba de acuze financiare grave

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre