Simona Ionescu / Redactor Șef

Visele grele au speriat-o pe Theo Rose. S-a apucat să citească rugăciuni pentru naștere ușoară și binecuvântată

Visele grele au speriat-o pe Theo Rose. S-a apucat să citească rugăciuni pentru naștere ușoară și binecuvântată
Theo Rose numără zilele până când își va strânge bebelușul în brațe, iar minunea de a fi mamă a venit la pachet cu multe temeri.

Momentul nașterii se apropie cu pași înceți și Theo Rose a început să aibă tot felul de vise ciudate. Le-a spus și fanilor prin ce trece noapte de noapte.

„I-am rugat pe doctori să-mi pună măcar un fermoar, să nu-i fie frig”

„Am visat că a scos copilul mâna prin burta mea și că stăteam și eu și încă două moașe să ne uitam la el cum respiră prin crăpătură. I-am rugat pe doctori să-mi pună măcar un fermoar, să nu-i fie frig:) Am visat că m-am ridicat după naștere să-mi iau copilul și mi-a fost întinsă o fetiță născută prematur pe care nu știu ce minte am avut să refuz să o iau acasă.

„Luminează-mi neputințele cele din timpul ieșirii și dă-mi întărire și putere la naștere”

Ultima perioadă e încărcată de emoții și gânduri de tot felul. Am găsit o rugăciune care zice așa. „O, întru tot Milostive Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, caută și mă păzește pe mine, roaba Ta, de frică și de duhurile cele rele care caută să strice lucrul mâinilor Tale, iar când va veni ceasul și timpul meu, izbăvește-mă de dureri.

Luminează-mi neputințele cele din timpul ieșirii și dă-mi întărire și putere la naștere. Fă-o grabnică prin atotputernicul Tău ajutor, că slava lucrului Tău este aceasta și tăria atotputerniciei Tale, lucrul harului Tău și al inimii Tale milostive. Amin!”. E clar că s-au mai gândit și altele înaintea mea la tot felul. Curaj, găină, că te tai”, a fost mesajul cântăreței, postat pe contul de socializare.

S-a decis să nască natural

Cu o lună în urmă, Theo Rose și-a anunțat fanii că a decis să nască natural, deși spune că îi este teamă de acel moment, dar speră să se refacă cât mai repede. „Îmi mai e frică, da. Am zile când mă mai tem. M-am hotărât să nasc natural. E o experiență diferită pentru fiecare femeie.

Unele trec ușor prin asta, altele au un travaliu lung și dureros, acum Dumnezeu știe cum o fi. Am și zile în care sunt curajoasă și zic: Bă, mai bine suport câteva ore travaliu și după aia mă refac și pot să-mi continui viața, mai ales că eu am problema aia cu operațiile.

Nu m-am operat niciodată de nimic și-mi doresc foarte tare să trec prin experiența asta fără operație, că nu vreau. Pot să evit, vreau să evit. Dar vedem ce-o fi. Cred că e normal să-ți mai fie frică că totuși, e cea mai importantă experiență din viața unei femei”, a spus Theo Rose.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre