Simona Ionescu / Redactor Șef

Doi actori români, pregătiți să facă pasul cel mare. Se iubesc de mai mult timp

Doi actori români, pregătiți să facă pasul cel mare. Se iubesc de mai mult timp
Doi actori români ce se iubesc de mai bine de doi ani au anunțat cu emoție că sunt pregătiți să facă pasul cel mare. Au transmis că sunt extrem de fericiți, ba chiar au efectuat și un demers legal important în această direcție.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt doi tineri actori români extrem de iubiți de către public. Cei doi au o relație de aproximativ doi ani, iar acum au efectuat în sfârșit demersuri legale pentru a face oficial pasul cel mare. 

Vlad a cerut-o pe Oana în căsătorie anul trecut

Cererea în căsătorie a avut loc anul trecut în august, sub ochii publicului. Vlad Gherman a gândit atunci totul în cele mai mici detalii. După premiera spectacolului „Îmblânzirea scorpiei”, unde au jucat amândoi, Vlad s-a așezat în genunchi și i-a jurat Oanei iubirea eternă. „Vreau să spun și eu ceva important. Dragostea deschide cele mai aprinse uși. Iubirea ne ajută să fim mai buni, să evoluăm, să ne cunoaștem”, au fost o parte din cuvintele cu care actorul și-a început atunci cererea. 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au depus actele pentru cununie 

Cei doi actori și-au anunțat fanii de pe Instagram că au făcut în sfârșit demersurile necesare pentru a spune oficial „da” la starea civilă. Mare eveniment va avea loc în luna iunie a acestui an. 

„Noi, după ce tocmai am depus actele pentru cununia civilăăăă. Am crezut că nu o să fie nimic special, dar ne-am dat seama că fiecare pas, oricât de mic, care ne aduce mai aproape de „DA”-ul spus vieții noastre împreună, ne entuziasmează și emoționează. Swipe ( n.r. dați) la ultima poză, vă rog🤣Ce zice fața mea?🤣”, a scris Oana pe Instagram, alături de câteva poze cu care a ilustrat momentul. 

Nașii sunt Anca Sigartău și soțul ei 

Oana și Vlad și-au ales și nasii, cu care au o legătură strânsă. Anca Sigartău și soțul ei, Dragoș Pandele, sunt cei care îi vor ajuta să înceapă această călătorie, după cum a mărturisit chiar Oana Moșneagu.

„Nașul aștepta de ceva timp întrebarea oficială, iar ea a venit și a venit și “da”-ul printr-o explozie de bucurie. Binecuvântare! 

Anca Sigartău și soțul ei le vor fi nași celor doi

Asta ne sunt ei nouă. Iubire, bucurie, recunoștință. Asta avem în suflet când ne gândim la ei și la norocul de a face parte din viața lor. Sunt cel mai frumos și neașteptat dar pe care ni l-a făcut Dumnezeu și pentru asta suntem maaaaaxim de recunoscători❤️ Așa nași să dea Bunuțu’ la toți finii. Amin”, a scris Oana pe Instagram.

Anca Sigartău, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au jucat în serialul „Adela”, difuzat de Antena 1.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre