Simona Ionescu / Redactor Șef

Vlad Huidu, eroul familiei. A gestionat ca nimeni altul o situație grea din gospodărie. Giulia Anghelescu a arătat totul

Vlad Huidu, eroul familiei. A gestionat ca nimeni altul o situație grea din gospodărie. Giulia Anghelescu a arătat totul
Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au trezit cu o situație în fața căreia orice persoană ar ceda nervos. A refulat canalul în casă.

Oricine a trecut printr-un asemenea moment știe ce înseamnă, dar Vlad Huidu a demonstrat că are nervii tari și poate să rezolve o problemă deloc plăcută, cu mult calm. Giulia Anghelescu, mândră că are un asemenea bărbat lângă ea, a filmat totul și a postat pe pe rețelele de socializare.

„Soțul meu supervizează vidanja”

„Am ajuns și eu acasă și ce să vezi? Hei! Ai vrut să mergem la mare și nu ai știut cum să-mi zici? Zi, ce se întâmplă aici? E apă în toată casa… Super… acesta este un motiv să ne apucăm de renovări. Doamnelor și domnilor, transmitem de la fața locului. Soțul meu supervizează vidanja. Merg imediat pe teren, revin”, a fost mesajul postat de cântăreață.

Cum s-au descurcat cei doi în America Express

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au mers în aventura vieții lor, în America Express, iar prin ce au trecut nu vor uita toată viața. Artista a mărturisit că s-a așteptat să fie greu, dar niciodată nu s-a gândit că vor avea de îndurat lucruri la care niciodată nu s-ar fi gândit. „Când am plecat de acasă, ne-am gândit că o să fie greu; când am ajuns la prima cursă, ne-am dat seama că este foarte greu”, s-a destăinuit Giulia.

„Giulia s-a întrecut pe ea, a trecut peste toate fobiile și peste toate fricile ei”

La rândul său, Vlad a recunoscut că nu s-a gândit că are lângă el o nevastă atât de curajoasă, care a trecut peste toate fricile și fobiile. „Nu are nicio legătură statul în fotoliu și uitatul la televizor cu tot ceea ce se întâmplă aici, însă este o experiență care merită trăită pe deplin. (…) Giulia s-a întrecut pe ea, a trecut peste toate fobiile și peste toate fricile ei în emisiunea asta, iar cei care o cunosc vor avea un șoc puternic, în sensul bun, atunci când o vor vedea”, s-a lăudat Vlad Huidu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre