Simona Ionescu / Redactor Șef

Vladimir Drăghia, polițistul din „Clanul”: „Băieți, a durut, dar… Plângem și noi puțin în interior!”

Vladimir Drăghia, polițistul din „Clanul”: „Băieți, a durut, dar… Plângem și noi puțin în interior!”
Vladimir Drăghia a demonstrat că este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Polițistul din „Clanul” chiar nu se mai teme de nimic de acum încolo.

Vladimir este un tip care a trecut prin multe în viață, nu i-a fost deloc ușor, dar a răzbit, prin voință, să își facă o carieră frumoasă. Teribilismul tinereții a rămas mult în urmă, iar rolul pe care-l face în serialul Clanul l-a propulsat în lumea actorilor de film.

Vladimir Drăghia, polițistul din „Clanul” a suferit zilele trecute o operație de deviație de sept. Bărbat adevărat, acesta a decis să nu prelungească perioada de recuperare și a plecat cu soția în vacanță.

Vladimir Drăghia, despre operația suferită: „Nu am mai fost anesteziat general, așa că am cam avut emoții”. Actorul admite că operația i-a dat ceva emoții, apoi s-a luptat cu durerile când i-au fost scose bandajele. S-a gândit, însă, la Alice, la cum a trecut peste toate atunci când a născut și a depășit acest episod cu mai multă ușurință.

Sfatul dat de actor bărbaților care trebuie să se opereze

Chiar dacă operația a părut relativ simplă, a avut nevoie de anestezie generală și recunoaște că a avut emoții. Dar s-a scuturat și le-a povestit domnilor că atunci când au nevoie de o intervenție chirurgicală, trebuie să „plângă puțin în interior”, și să se comporte ca și atunci când răciți.

Părinți fugiți de acasă în Barcelona. Sursă foto: instagram

Actorul recunoaște că a avut dureri atunci când medicul i-a scos ” bandajele alea din nas”. Dar în acel moment și-a amintit cum a născut soția sa, Alice, copii, „trează, pe viu, că eram și eu acolo, am văzut. Așa că, băieți, a durut, dar… Plângem și noi puțin în interior, stăm câteva zile în pat, și trece. Cam cum facem la răceală”.

Singuri, în vacanță, la Barcelona

Vladimir și Alice sunt fericiți că au plecat în vacanță fără copii. Aveau mare nevoie de această escapadă pentru a se relaxa. Se simt ca niște „părinți fugiți de acasă”, pentru că de multă vreme aveau în gând să facă „un city break doar noi doi și, în sfârșit, se întâmplă”.

Au ales Barcelona, pentru că rămâne locul lor preferat și Vladimir e mulțumit că „e prima noapte de somn neîntrerupt în aproape un an și jumătate” pentru soția lui. „A contat mult că Zora ne-a susținut în plecarea asta. Era bucuroasă că o să petrecem un weekend „ca doi căsătoriți”, a povestit Vladimir Drăghia, pe o rețea de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre