Simona Ionescu / Redactor Șef

Vlăduța Lupău, apariție care i-a șocat pe toți. Cântăreața a fost dur criticată de public

Vlăduța Lupău, apariție care i-a șocat pe toți. Cântăreața a fost dur criticată de public
A reușit să evite controversele, este talentată peste măsură și frumoasă din cale afară și atitudinea ei a cucerit inima publicului, devenind una dintre cele mai iubite artiste din lumea muzicii populare de la noi. Cu toate acestea, se pare că și în paradis apar probleme.

Vlăduța Lupău s-a făcut remarcată pentru talentul și frumusețea ei, dar și pentru atitudinea cu care și-a făcut tot timpul apariția. A evitat controversele și a stat departe de scandaluri, însă, în urmă cu câteva zile artista a făcut o gafă teribilă.

Vlăduța Lupău a șocat publicul

Vlăduța Lupău a vrut să facă ceva diferit de ceea ce a prezentat publicului până acum și a reinventat, în compania unui rapper, una dintre colindele tradiționale românești. Cântecul este favoritul românilor din perioada Sărbătorilor de Iarnă. Îmbrăcată regulamentar, cu costumul popular de care este mândră, cântăreața a dovedit că știe muzică chiar dacă notele abordate pentru cântecul tradițional au fost „luate” într-o stilistică modernă.

În timp ce colinda „Steaua Sus Răsare”, a fost acompaniată de un rapper. Acest lucru a fost pus la zid de ceilalți artiști. Nu de altceva, dar Azteca, cel care a cântat în duet cu Vlăduța Lupău nu numai că nu a respectat colinda, dar a cântat cu totul și cu totul alte versuri, în stil trap. Prima reacție a venit din partea altei celebre cântărețe de muzică populară, Carmen de la Sălciua, cunoscută și pentru respectul pe care îl acordă tradițiilor românești. 

„Oricât ar avansa tehnologia… te rog, nu!”, este comentariul pe care Carmen de la Sălciua l-a postat cu privire la melodia făcută de Vlăduța Lupău și artistul de trap Azteca. Selly însă, încântat peste măsură, a fost sincer: „A fost cel mai tare moment de când fac eu emisiunea asta”. 

Vlăduța Lupău, un star în muzica populară

Vlăduța Lupău este o cântăreață de muzică populară românească  și realizatoare de emisiuni de muzică populară. Vladuţa Lupău a cântat și pentru CFR Cluj, la petrecerile pentru câștigarea laurilor de campioni, mai ales că soţul ei, Adrian Rus, a fost portar al echipei campioane. 

„Cânt şi la FCSB dacă mă cheamă, cânt şi la Craiova. Fotbaliştii, să zic, de la fiecare echipă din România îmi ascultă muzica prin vestiare, autocare, când câştigă meciuri”, a declarat Vlăduţa Lupău pentru as.ro. 

Fițe de bogătan. Ce trăsnaie a mai făcut Victoraș Micula de are dosar penal!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre