Simona Ionescu / Redactor Șef

Voltaj și sportivii români au pregătit un imn fantastic pentru Jocurile Olimpice de la Paris. Video

Voltaj și sportivii români au pregătit un imn fantastic pentru Jocurile Olimpice de la Paris. Video
Sportivii din România care vor participa la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 au de acum un imn deosebit, intitulat „Din toată inima pentru Team România”. Melodia a fost lansată vineri, 23 februarie de trupa Voltaj.

Trupa Voltaj cântă „Din toată inima pentru Team România”. Imnul sportivilor români calificați la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 a fost lansat vineri, 23 februarie 2024 la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în prezența oficialilor și sportivilor olimpici.

Videoclipul îi are ca protagoniști chiar pe sportivi ai Team România

Piesa a fost cântată în premieră în seara zilei de 23 februarie, la Hard Rock Cafe București, când a fost lansat și videoclipul. Videoclipul îi are ca protagoniști pe sportivii români, printre care se numără David Popovici (înot), Claudia Nechita (box), Simona Radiş (canotaj), Ancuţa Bodnar (canotaj), Ciprian Tudosă (canotaj), Laura Ilie (tir sportiv), Cătălin Chirilă (canoe), Sabrina Voinea (gimnastică artistică), Elizabeta Samara (tenis de masă) dar şi echipa naţională de polo masculin.

Potrivit președintelui Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, melodia oferă „un boost de energie și încredere” sportivilor. Și totodată îi va uni pe „toţi românii într-o singură echipă”.

„Suntem încântați de dorinta formației Voltaj de a dedica echipei noastre olimpice o piesă atât de emoționantă”

Mihai Covaliu s-a arătat încântat de „dorința formației Voltaj de a dedica echipei noastre o piesă atât de emoționantă, cântată din toată inima, împreună cu sportivii noștri”. Cu ajutorul acestui imn deosebit, românii vor fi și mai aproape de olimpici și-i vor susține pe sportivi care vor reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Suntem #toțipentru 1, #toți pentruTeamRomania. ​Mai repede, mai sus, mai puternici împreună” este motto-ul olimpic, un îndemn pentru sportivi, dar și pentru susținători deopotrivă!”, a mai spus președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

„Suntem convinși că această melodie a intrat deja în playlistul sportivilor noștri, care ne-au mărturisit că îi motivează”

La fel de entuziasmat a fost și Călin Goia de la Voltaj, care a mărturisit că trupa s-a implicat în acest proiect inspirată de „efortul uriaș, pasiunea și determinarea cu care acești sportivi se antrenează și luptă zi de zi pentru România”.

Solistul formației Voltaj speră ca acest imn „să-i inspire pe cât mai mulți români, în special pe tineri să vină către sport și, desigur, să susțină Team Romania din toată inima.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre