Simona Ionescu / Redactor Șef

Vulpița și Viorel au întrerupt emisiunea „Acces direct”. Alertă la Antena 1

Vulpița și Viorel au întrerupt emisiunea „Acces direct”. Alertă la Antena 1
Virusul Covid a atacat din nou într-o televiziune. De data aceasta, echipa de la emisiunea Acces Direct, difuzată de Antena 1, este panicată. Vulpița și Viorel sunt infectați cu COVID-19

Emisiunea Acces Direct nu s-a mai ținut, joi după-amiază, după ce soții Veronica și Viorel Stagaru au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, informează evz.ro.

Vulpița a fost plecată timp de o săptămână acasă, în comuna Blăgești din județul Vaslui, și de acolo s-a întors cu o mașină a trustului. Șoferul care a adus-o se simte și el destul de rău.

Durerile Vulpiței au fost atât de mari, încât aceasta nu a putut nici să se deplaseze până la emisiune. În trecut, Vulpița a mai acuzat probleme de sănătate din cauza bilei.

„ S-a simțit rău astăzi Veronica. A avut probleme cu stomacul”, a spus Viorel.

Prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida a confirmat că emisiunea nu s-a mai ținut joi, din cauza acestei situații.

„La ora 16:30, după ultima ședință de redacție, eu eram deja îmbrăcată, machiată, urma să mă cablez. În acel moment, au venit rezultatele. Noi am fost precauți și bine am făcut. Veronica s-a întors de la Blăgești și a zis că are ceva probleme cu bila. Acuzând că nu se simte foarte bine… Noi avem o echipă medicală care în fiecare zi ne ia temperatura, toată lumea poartă mască, regulile sunt păstrate cu sfințenie. Când ea a acuzat stări de rău, ne-am gândit că cel mai bine să facem acest test. Dacă i l-am făcut ei, i l-am făcut și soțului. Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, am lăsat-o acasă”, a explicat Mirela Vaida.

„Astăzi am primit confirmarea că sunt pozitivi la acest virus. Decizia a fost *Stop! Toată lumea care a intrat în contact, acasă. Am chemat firmă care să facă dezinfecție. DSP a intervenit, am făcut o listă. Toți vor fi testați”, a mai spus Mirela Vaida.

Citiți tot articolul pe evz.ro

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre