Simona Ionescu / Redactor Șef

Yasmine e foarte atentă ca Pepe să facă bani. Știe ea de ce. Exclusiv

Yasmine e foarte atentă ca Pepe să facă bani. Știe ea de ce. Exclusiv
În timp ce divorța de a doua sa soție, Raluca, Pepe a pornit o afacere de care, acum, se îngrijește destul de atent, actuala sa soție, Yasmine.

Noua soție a lui Pepe, Yaesmine, e foarte atentă ca bărbatul ei să facă bani. Acesta are multe concerte, scoate piese care se bucură de succes. Și mai face ceva. Yasmine promovează un nou concept, „Familia Pepe online”, care vine în continuarea comunității de YouTube pe care artistul a creat-o în 2020.

Pepe, primul artist român care lansează conținut exclusivist

Pepe a luat o decizie interesantă în mijlocul scandalului cu Raluca Pastramă,  scandal care s-a încheiat cu separarea și divorțul lor.

La momentul respectiv, artistul a hotărât să aplice o taxă celor care vor să îi vadă soția pe canalul lui de Youtube, într-una din rarele apariții ale Ralucăi, online, chiar cu câteva săptămâni înainte de despărțire. Dialogul cu aceasta a fost înregistrat în barul pe care artistul îl deține în centrul Bucureștiului și dura trei ore.

Iar oricine dorea să vizioneze integral înregistrarea cu Raluca, dar și alte materiale video exclusive realizate pe canalul lui Pepe era  obligatoriu să aplice pentru statutul de abonat plătitor al unei taxe lunare. Situația e aceeași și acum. „Voi, fanii, mi-ați cerut să creez o comunitate, pe YouTube avem această posibilitate, iar acum te poți abona și poți afla primul orice noutate am pentru fani, orice videoclip lansez. (…) Voi fi mult mai atent la voi, la voi cei ce sunteți activi, la voi cei ce sunteți membri. Pentru voi am creat această opțiune. (…) Aveți prioritate, op să vă citesc toate mesajele, o să devenim prieteni foarte buni. Și vă mulțumesc pentru asta dragi membri”, spune Pepe în mesajul de deschidere a comunității sale

Cât costă abonamentele în comunitatea lui Pepe și care sunt avantajele

Cel mai ieftin abonament la canalul lui Pepe, „bronze” costă 5,99 lei, cel „silver” e în valoare de 49,99 de lei, „gold” e 249,99 de lei lunar iar cel mai scump abonament, „platinum” costă 499,99 de lei. Prețurile sunt stabilite în funcție de privilegiile dorite. De exemplu, în varianta de abonament Platinium, vei fi menționat în live, vei avea parte de un story cu tag și Pepe însuși îți va da cerere prietenie pe Facebook și follow pe Instagram. De asemenea, alături de nume, abonații vor primi o „insignă” personalizată, acces la chat-ul live etc.

Yssmine promovează „Familia Pepe online”

De când o are pe Yasmine în viața lui, Pepe s-a schimbat mult. Pe aceasta o duce cu el la concerte, se bucură de prezența ei. Iar tânără soție e mereu atentă și prezentă pe rețelele sociale, să își promoveze iubitul și să îi promoveze evenimentele.

Acum, în continuarea comunității cu abonamente de pe YouTube, Yasmine are grijă să promoveze noul profil de Instagram, dedicat, de asemenea, comunității create în jurul îndrăgitului artist latino. Contul are clipuri și fotografii din momentele artistice ale lui Pepe.

Sursa foto: Instagram, YouTube ( captură video)

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre