Simona Ionescu / Redactor Șef

Zayn Malik, primul interviu de când a devenit tătic. Ce rol au filmele de la Bollywood în viața lui și a lui Gigi Hadid

Zayn Malik, primul interviu de când a devenit tătic. Ce rol au filmele de la Bollywood în viața lui și a lui Gigi Hadid
Zayn Malik a oferit o perspectivă rară asupra relației sale cu Gigi Hadid în primul său interval de când a devenit tată.

Fosta vedetă One Direction, în vârstă de 28 de ani, a dezvăluit că îi place să urmărească filme de la Bollywood alături de Gigi.

Nevoia de a fi creativ

Interviul său cu GQ Spania și India este primul acordat de când el și Gigi Hadid, în vârstă de 25 de ani, au devenit părinți pentru prima oară.  Khai s-a născut în septembrie anul trecut. Zayn a discutat și despre nevoia sa de a fi creativ.

„Mă uit la multe filme din Bollywood și am multe preferate. Iubesc toate clasicele, am început să i le arăt și fetei mele și acum și le urmărește cu mine. Chiar nu este ușor să ai o formă de libertate sau control creativ.

Adevărul este că trebuie să merg în permanență împotriva curentului când oamenii îmi spun că fac lucrurile într-un anumit fel, dar încăpățarea mea și disponibilitatea mea de a vrea să fac lucrurile diferit mă ajut să trec prin asta”.

Zayn își tratează toții fanii la fel

Zayn a discutat despre relația sa cu fanii săi, spunând că îi tratează pe toți la fel. Artistului nu îi place să generalizeze și să îi pună pe toți în aceeași oală.

„Cred că cheia atunci când vorbești cu oamenii este că nu generalizezi, nu spui că această persoană este un <fan> sau că această persoană este <asta sau aia>, doar vorbești cu toată lumea ca în mod normal oameni, oameni ca tine.

Relația mea cu oamenii este bună, îmi place să vorbesc cu toată lumea în mod egal, nu vreau să reduc pe nimeni la un singur lucru. Toți suntem oameni”, povestește artistul.

O prezență extrem de senzuală își face apariția la iUmor în această seară

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre