Simona Ionescu / Redactor Șef

Suntem mândri că ne citiți! Cifrele SATI aferente lunii noiembrie 2020

Suntem mândri că ne citiți! Cifrele SATI aferente lunii noiembrie 2020
 Au fost publicate cifrele oficiale de măsurare a audiențelor principalelor site-uri de presă. Produsele editoriale ale trustului Editura Evenimentul zilei și Capital au înregistrat cifre și mai mari decât în luna octombrie.

Cifrele SATI aferente lunii noiembrie 2020

–    evz.ro a inregistrat crestere in luna noiembrie: ajunge la 47,3 milioane afisari (o crestere cu 5.49% fata de luna octombrie) si 5.3 milioane cititori unici;

–  retetesivedete.ro a crescut la 3.3 milioane afisari si 919.092 cititori unici, la 5 luni de la lansare.

–   evz.ro devanseaza stirileprotv.ro, stiripesurse.ro, playtech.ro, hotnews.romediafax.roantena3.ro  si gandul.ro .

–   capital.ro este in continuare lider si inregistreaza crestere in luna noiembrie, ajungand la 58.09 milioane afisari si 6.6 milioane cititori unici;

–  evenimentulistoric.ro a crescut la 898.224 afisari si 337.359 cititori unici;

Apariția unui site special pentru Transilvania

 Începând cu 1 decembrie, în familia Editurii Evenimentul zilei și Capital s-a născut și Evenimentul de Transilvania – evzdetransilvania.ro, al cărui coordonator este scriitorul și jurnalistul ardelean Octavian Hoandră.

„Ideea lui Dan Andronic vine într-un moment greu, de cumpănă, al acestui popor. Dar, cu atît mai mult, ea reprezintă, de fapt, singura cheie, singura modalitate prin care putem, ca țară, ca popor, să ne ”reîntregim”, să ne apărăm valorile, tradițiile, credința și istoria. Și să mergem, cu fruntea sus, înainte.

De la Cluj la București, de la București la Cluj, vom avea, deci, aceeași perspectivă : ca o imensă scenă, Transilvania!”, a scris Octavian Hoandră în articolul prin care anunța apariția noului site.

Echipa de jurnaliști care asigură performanța acestor publicații este: Dan Andronic, Simona Ionescu, Mirel Curea, Ioan Bujor, Alecu Racoviceanu, Magda Spiridon, Cătălin Roland Pena, Valentin Vioreanu, Elena Oceanu și directorul executiv Virgil Munteanu. Desigur, împreună cu echipele redacționale.

Mulțumim cititorilor noștri pentru că ne sunt parteneri fideli!

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre