Supravegheați-vă iubitele! Jador a dat năvală în mesageriile domnișoarelor. „Dă-mi deblock!!!”

Supravegheați-vă iubitele! Jador a dat năvală în mesageriile domnișoarelor. „Dă-mi deblock!!!”
Manelistul Jador își caută iubirea în online. Și când credea că a găsit-o, a intervenit iubitul fetei.

Jador e definiția expresei „ce-i în gușă e și-n căpușă”. Cu o sinceritate debordantă, manelistul a povestit pe TikTok că a pus ochii pe o fată și că aceasta i-a sucit mințile. Când credea că „dragostea virtuală” ar putea deveni realitate, iubitul fetei a intervenit în discuția lor privată. Acesta a luat problema în propiile mâini și i-a dat block de pe contul ei.

Disperat, Jador i-a transmis fetei să-i dea „deblock”, adică să-i dea din nou acces la contul ei, să o poată admira în continuare. De asemenea, a sfătuit-o să-l părăsească pe actualul iubit.

O prietenă a manelistului a intervenit și ea în povestea de iubire sfârșită, practic, înainte să înceapă: „Ție toate fetele îți plac!”, iar el a răspuns afirmativ.

Jador, mare cuceritor!

Artistul e nehotărât în dragoste. De-a lungul timpul s-a declarat neîmplinit sentimental și spunea că și-ar dori să-și găsească sufeltul pereche. Totodată, ispitele sunt multe pe Instagram și i-ar fi greu să se implice serios într-o relație, mai spunea el. Drept urmare, Jador este mereu în căutare de cuceriri în mediul online și orice tânără nesupravegheată de iubit i-ar putea cădea pradă.

Dubai, viața ca-n Rai

Artistul se află acum în Dubai, unde se bucură de lux extrem. Jador a obșinut un contract de muncă în Emirate, iar angajatorii l-au cazat într-un resort de 5 stele și i-au pus la dispoziție o limuzină Rolls Royce cu șofer.

I-a tras țeapă celui mai bun prieten, Culiță Sterp?

Jador a fost în vizorul cârcotașilor recent, când nu s-a prezentat la creștinarea lui Milan, băiatul lui Culiță Sterp. Jador i-a promis prietenului său  că va face tot ce-i stă în puteri să ajungă la botez, dar nu a onorat invitația.

Jador și Culiță Sterp

Manelistul s-a scuzat, spunând că a susținut un concert în ziua respectivă.

„Am văzut foarte multe bârfe că de ce nu s-a dus Jador la Culiță la botez, că nu-l suportă Culiță… nu e adevărat!

Culiță m-a invitat, eu m-aș fi dus cu drag, doar că eu joi am cântat. Noi suntem cântăreți, noi cu asta ne ocupăm. Tot timpul muncesc.

N-am fost pentru că am avut treaba și o treabă programată, n-am cum să anulez un eveniment pentru că asta ar însemna… nu e vorba de bani, că i-aș fi dat înapoi dublu, doar că e omenia mea. N-am cum să nu mă duc la eveniment, când am promis că mă duc”, a dezvăluit Jador.