Surpriză de proporții pentru fanii „Nașul”. Noua ediție „The Godfather Part III”, completată cu final diferit

Surpriză de proporții pentru fanii „Nașul”. Noua ediție „The Godfather Part III”, completată cu final diferit
Paramount Pictures va lansa în decembrie o nouă editare a filmului „The Godfather Part III”, de Francis Ford Coppola, urmată de un debut digital și DVD.

Filmul, care s-a lansat în 1990, a fost redenumit „The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone”. Paramount a declarat că noua croială realizează viziunea originală pe care Coppola și scenaristul Mario Puzo au avut-o pentru film.

Nașul Partea a III-a

„Nașul Partea a III-a” a fost lansat la 16 ani după „Nașul Partea a II-a” și s-a concentrat asupra eforturilor lui Michael Corleone – Al Pacino de a-și elibera familia de afacerea criminalității. Diane Keaton și Talia Shire și-au reluat rolurile, dar Robert Duvall a refuzat să se întoarcă ca Tom Hagen. Filmul a fost nominalizat la șapte premii Oscar. Coppola și-a pus fiica Sofia Coppola în rolul de Mary Corleone, un lucru care a fost blamat de critici.

„The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone este o recunoaștere a lui Mario și a titlului meu preferat și a intențiilor noastre originale pentru ceea ce a devenit The Godfather: Part III. Pentru această nouă versiune, am creat un nou început și sfârșit și am rearanjat câteva scene, fotografii și indicii muzicale. Cu aceste schimbări, înregistrările și sunetul restaurat, pentru mine, este o concluzie mai potrivită pentru Nașul și Nașul – partea II și îi sunt recunoscător lui Jim Gianopulos și Paramount pentru că mi-au permis să îl revizuiesc”, a declarat Coppola.

Au lucrat cu scanare 4k pentru o producție de calitate

Coppola și compania sa de producție American Zoetrope au lucrat dintr-o scanare 4K a negativului original pentru a întreprinde o restaurare cadru cu cadru a noii versiuni.

„Domnul Coppola a supravegheat fiecare aspect al restaurării în timp ce lucra la noua ediție, asigurându-se că filmul nu numai că arată și sună curat, ci îndeplinește și standardele sale personale și viziunea regizorală”, a declarat Andrea Kalas, vicepreședinte senior al Paramount Archives.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp