Decesul a fost anunțat de unul dintre copii, Frank Stallone. El a făcut o notiță pe Facebook. „A murit în somn, aşa cum şi-a dorit. Era greu să nu o placi, a fost o persoană foarte excentrică şi flamboaiantă”, a scris cunoscutul cântăreț.

Frank a furnizat câteva detalii impresionante cu privire la viața mamei sale, inclusiv faptul că „a trăit prin interdicție, depresie și în al doilea război mondial. Aș vorbi cu ea ore întregi despre anii ’30, ’40 și ’50. A fost o lecție de istorie. Mintea ei era ascuțită ca un aparat de ras până în ziua în care a murit. Nu a purtat niciodată o mască, o adevărată femeie revoluționară. Cred că îmi înec emoțiile în lacrimi și în mult vin. Dar când ai cunoscut pe cineva de 70 de ani, este dur și trist”, a mai spus fiul ei Frank, citat de DailyMail.

Celebră printre vedetele de la Hollywood și nu numai, Jackie Stallone a fost cunoscută mai ales ca medium şi a scris mai multe cărţi despre astrologie. În tinerețe ea a fost campioană de fitness şi o figură importantă din spatele G.L.O.W., companie de wrestling feminin, celebră în anii 1980.

Cine a fost Jacqueline Stallone

Jacqueline Frances Labofish s-a născut pe 29 noiembrie 1921, în Washington D.C. În adolescenţă, a fugit de acasă pentru a lucra ca acrobat pentru Ringling Bros. şi circul Barnum & Bailey. A fost apoi stilist şi dansatoare.

A fost căsătorită de trei ori. În prima căsătorie, cu Frank Stallone Sr., actor de ocazie şi stilist, s-au născut Sylvester, în 1946, şi Frank Jr., în 1950. Mariajul celor doi a durat 12 ani. Apoi, ea s-a căsătorit cu Anthony Filiti, în 1959, şi l-a născut pe D’Alto, în 1964. Toni D’Alto a murit în 2012, după ce a făcut cancer. Cu Stephen Devine era căsătorită din 1998. Ea a avut şase nepoţi.

Sursa foto: Instagram

Obraznicul David Beckham o filmează pe ascuns pe Victoria. Ce parte a corpului l-a atras

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp