Tania Budi și-a luat armăsar. Exclusiv

Tania Budi și-a luat armăsar. Exclusiv
Tania Budi nu a mai fost demult în atenția presei. Asta din cauza faptului că frumoasa blondă stă mai tot timpul la Constanța, unde are un club de noapte de care se ocupă personal.Dar ceva s-a petrecut în viața ei de curând.

Tania Budi are 52 de ani, dar arată de 32. Este vedetă de televiziune, a jucat în filme și e femeie de afaceri. Nu-și ascunde vârsta pentru că e conștientă de cum arată, așa cum nu a ascuns faptul că iubește un bărbat în vârstă de 28 de ani. Sunt împreună de doi ani și încă îi leagă o dragoste puternică.

Actrița, deși o fire discretă cu viața ei personală și chiar cu cea profesională, a fost cea care, în 2018, a făcut publică relația cu Marian Burcea, un tânăr constănțean, înrolat în Legiunea Străină. E chiar trăgător de elită cu gradul de caporal în Legiunea Străină, după cum  jurnaliștii au aflat, și activează la Marsilia.

Tania Budi a dezvăluit relația atunci când a împlinit 50 de ani și îi aniversase cu proaspătul iubit la Paris, într-un hotel de cinci stele- Four Seasons Hotel George V, unde cea mai ieftină cameră costă 1.000 de euro pe noapte. A postat pe paginile ei de socializare niște fotografii superbe, în care îndrăgostiților li se citește fericirea în ochi. Tot acolo a dezvăluit că și-a tatuat cuvântul „soul”, iar Marian continuarea… „mate” (suflet pereche), semn că relaţia lor va avea viitor. Și, într-adevăr are, relația lor existând și după doi ani și jumătate, cei doi făcând des naveta între Paris și Constanța, după cum ne-au mărturisit niște apropiați ai cuplului.

”Cred că dragostea este cea mai mare baterie pentru mine”, a mărturisit actrița într-un interviu unde a dat detalii despre noua sa poveste de iubire.

EXCLUSIV

De curând, Tania și-a permis un răsfăț personal: Iubește enorm animalele și și-a cumpărat un armăsar superb. Fotografia pe care am obținut-o demonstrează cu prisosință asta.

Mihaela Rădulescu la 50 de ani. Imagini din tinerețe, până spre perfecțiune