Tatăl Mădălinei Manole, pe ultimul drum. Va fi înmormântat lângă fiica și soția sa

Tatăl Mădălinei Manole, pe ultimul drum. Va fi înmormântat lângă fiica și soția sa
Ce zi tristă, încărcată de emoție! Tatăl Mădălinei Manole va fi înmormântat lângă fiica și soția sa, astăzi, 11 septembrie. Inima lui încărcată de suferință s-a oprit pe 9 septembrie, afectată de COVID-19.

Te doare inima doar dacă te gândești cum au fost ultimii zece ani pentru Ion Manole. Și-a îngropat fetița lui dragă, cântăreața Mădălina Manloe, și-a îngropat soția lui iubită, și a tânjit fără success să își vadă nepoțelul, fiul fetiței lui.

Tatăl Mădălinei Manole va fi înmormântat lângă fiica și soția sa

Ion Manole (77 de ani) a fost atât de mândru de copiii lui, până acum zece ani când inima lui a fost sfâșiată de durere. Fetița lui dragă, Mădălina, s-a sinucis, aparent inexplicabil. Abia după această tragedie, am aflat ce durere era în sufletul ”fetei cu părul de foc”, Mădălina Manole.

Ion Manole (77 de ani) s-a infectat cu COVOD-19 în urmă cu câteva zile, iar starea lui de sănătate s-a înrăutățit. A fost internat la Spitalul Județean din Prahova și trimis la Terapie Intensivă (ATI), în stare gravă. Se pare că a făcut și un infarct. În cele din urmă, pe 9 septembrie, inima lui încărcată de suferință s-a oprit. Va fi înmormântat astăzi, 11 septembrie, lângă fiica și soția sa.

Ion Manole va fi înmormântat la Ploiești, în condiții speciale, iar la înmormântare vor participa doar apropiații.

”Astăzi… ești pe ultimul drum, tată! Aici pe pământ! Cineva spunea, să nu îți fie frică de moarte, nu doare la fel ca viața! În curând vei ajunge alături de soția ta, mama, de fiica ta,  sora, de rudele noastre! Drum lin către ei, în Împărăția cerurilor! Îmi doresc să ne vegheați toți,de acolo! Dumnezeu să vă odihnească în pace!Amin!”, a scris în aceată dimineață Marian Manole, fiul său.

Tatăl Mădălinei Manole a murit răpus de COVID-19

Bătrâneţea şi singurătatea l-au afectat mult pe Ion Manole (77 de ani), tatăl regretatei soliste Mădălina Manole. Singura alinare a bărbatului, rămas fără fiică în 2010 şi fără soţie în 2017, a fost fiul lui, Marian, dar şi pozele cu nepotul Petru Junior, de dorul căruia se usca pe picioare.

În anul 2014, Ion Manole a suferit un accident vascular și nu se mai putea deplasa singur. În urma acelui eveniment, el nici nu a mai putut vorbi.

Mădălina Manole s-a sinucis acum 10 ani

S-a împlinit un deceniu de când Anca Magdalena Mircea, cunoscută ca Mădălina Manole, a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa.

Pe 14 iulie 2010, solista de muzică uşoară a băut pesticid, care a ucis-o pe loc, la 43 de ani, chiar de ziua ei de naştere.

De atunci, Ion Manole, tatăl artistei, nu şi-a mai văzut nepoţelul, pe Petru Jr. (11 ani), de care îi era foarte dor, întrucât relaţiile dintre familia Mădălinei şi soţul acesteia, Petru Mircea (51 de ani), s-au deteriorat când s-a prăpădit cântăreaţa.

Pe soţia lui, Eugenia, mama Mădălinei, a pierdut-o în martie 2017, răpusă de un cancer pulmonar. Fiul său, Marian Manole (51 de ani), şi băiatul acestuia, Mihăiţă (22 ani), l-au ajutat să treacă peste suferințe.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp