Tatuatul CRBL, dat de gol de unul dintre desenele de pe piele. E vorba de banii încasați din showbiz!

Tatuatul CRBL, dat de gol de unul dintre desenele de pe piele. E vorba de banii încasați din showbiz!
Dansatorul și cântărețul CRBL s-a umplut de tatuaje din cap până în picioare, iar desenele pe care le poartă au o simbolistică puternică. De asemenea, pe unele le-a ales după cum i-a dictat subconștientul, scoțând astfel la iveală trăsăturile lui predominante.

Eduard Mihai Andreianu, cunoscut de public ca CRBL sau ca fostul dansator din formația Simplu (unde Smiley era solist), are o pasiune pentru desenele permanente pe piele.

Și chiar dacă și-a umplut corpul cu diferite modele, unele simboluri ies mai mult în evidență, acestea reprezentând anumite borne din viața sa sau reprezintă caracteristici personale.

De exemplu, CRBL are tatuate pe gât două zaruri mari, impunătoare. La momentul la care și-a făcut acest tatuaj, în urmă cu mai bine de 15 ani, gura lumii l-a criticat, acuzându-l că arată ca un golan sau că pare abia eliberat din penitenciar.

Dar, artistul susține că zarurile au o simbolistică puternică, una care-i vine mănușă.

„Mereu îmi asum riscuri și nu am avut niciodată un venit stabil, pentru că așa e în showbiz. Cred și în destin. Am convingerea că cineva acolo sus le aranjează pe toate”, a declarat CRBL despre zarurile sale tatuate pe gât, care simbolizează șansa, stabilitatea și soarta.

Și pentru că veniturile sale în lumea artistică oscilează, existând și perioade în care nu încasează suficient cât să ducă un trai decent, artistul a ales să-și încerce norocul și peste graniță.

CRBL s-a mutat în Spania cu familia

În toamna anului 2020, luna septembrie, artistul și familia lui s-au stabilit în Valencia și au planuri mari. ”Eu am testat locul, Regiunea Valencia. Am venit aici acum cinci ani, am stat vreo doi, am văzut. Am tot testat Spania şi am zis acum că e mai bine aici. Suntem într-o vacanţă prelungită. Aşa ne-am propus pentru anul acesta. Aici fac tot muzică, am scos nişte piese… Acum lucrez la un album”, a spus CRBL în cadrul unei emisiuni TV.

Fiica lui, pe care o știm din reclamele la tv, a început să meargă la școală în Spania. ”În ceea ce priveşte educaţia, aici sunt mult în urmă faţă de sistemul educaţional din România. Pe de altă parte, sunt mult mai civilizaţi decât noi. I-aş strânge de gât pe spanioli în trafic. Ăştia nu semnalizează când fac dreapta sau stânga. În schimb, ne integrăm aşa uşor uşor în comunitatea asta şi pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă şi de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum.”