Una dintre cele mai surprinzătoare apariții din acest an de la ”Te cunosc de undeva” a fost cea a lui Tavi Clonda, care în primele ediții a fost nevoit să facă travesti. A și câștigat o ediție, când a imitat-o pe Madonna.

tavi clonda travestit in madonna

De atunci, artistul și soția sa, Gabriela Cristea, sunt mai urmăriți ca niciodată pe rețelele de socializare. Fanii au citit acum o declarație de dragoste emoționantă.

Tavi Clonda, declarație de dragoste emoționantă

”La mulți ani, scumpa mea soție! Să fii sănătoasă pentru că fericită ești, de iubită nu mai spun! Alături de tine mi-am împlinit visul de a face o familie plină de iubire! Ești exact ce mi-am dorit și aventura continuă! Te iubesc!”, a scris Tavi Clonda, pe Facebook.

Declarația de iubire a fost făcută în ziua în care soția sa, Gabriela Cristea a împlinit 46 de ani.

”Dragă 46, mă bucur că de acum faci parte din viața mea. Mă simt confortabilă cu tine, am tot ce îmi doresc și cred că ne vom înțelege tare bine, atât timp cât ne vom respecta. Vreau să trăiesc multe cu tine în anul asta, să mă bucur de tot și să îi am pe ai mei sănătoși, să zâmbesc mult și să-ți simt maturitatea. Îți cer doar un strop de clemetență și sunt sigură că ne vom înțelege minunat. Bine ai venit în viața mea!”, a scris și Gabriela Cristea.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, împreună de 5 ani

În 2013, trupa lui Tavi Clonda cânta în emisiunea „Te vreau lângă mine”, prezentată chiar de Gabriela Cristea. ”Lucrurile au început treptat, trepat, nu a fost un bum. Nu știu dacă m-am lăsat cucerită sau am încercat să ne cucerim unul pe celălalt. Cred că fiecare dintre noi a făcut un pas, am pășit amândoi. Mi-au plăcut multe lucuri la el”, povestea Gabriela Cristea la acea vreme.

Cei doi s-au căsătorit în 2015. Mireasa e cu 5 ani mai mare, dar pentru ei această diferență nu are nici o importanță. Împreună au două fetițe: Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri