În perioada 23 – 30 octombrie 2020, la Planetariul din Constanța sunt programate zece reprezentanții ale spectacolului de teatru „Walk This (Milky) Way”, un proiect cofinanțat de AFCN.

Spectacolul spune povestea unui experiment științifico – social. Julia, Maria și Jean, cei trei astronauți de pe stația orbitală internațională – o americancă, o româncă și un francez – primesc vizita copiilor Juliei și ai Mariei.

Astfel, prin intermediul imaginilor proiectate pe cupola Planetariului, al jocului actorilor, al decorurilor și costumelor special concepute, al muzicii tematice, spectatorii vor fi transpuși într-o călătorie spațială imaginară în care vor avea parte de 60 de minute de aventură, suspans, pasiune, iubire, conflict între generații, conflict între sexe, conflict între inteligența umană și cea artificială, mult umor și un final absolut surprinzător.

„Propunem din nou un spectacol de teatru în Planetariu pentru că ambianța oferită de acest spațiu special, combinată cu acțiunea de pe scenă, oferă spectatorului senzații deosebite, dar și pentru că cele două spectacole precedente, „Star Crush” și „Zero Gravity Dimension” s-au bucurat de un mare succes. Colaborarea cu Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a fost, ca de obicei, exemplară, organizatorii, artiștii și publicul beneficiind din nou de o experiență culturală inedită”, a declarat Georgiana Rusu, coordonatorul proiectului.

Acces gratuit la toate reprezentațiile

Accesul la toate cele 10 reprezentații va fi gratuit, în limita locurilor disponibile (15 locuri / reprezentație), cu respectarea tuturor regulilor privind desfășurarea spectacolelor în spații închise în condiții de pandemie. Rezervările vor fi făcute exclusiv prin mesageria paginii de Facebook Walk This Milky Way.

Spectacolul are un text dramatic original realizat de Cristiana Bojthe Keresztes, iar m,uzica îi aparține lui Adrian Mihai. Din distribuția regizorului Iulian Enache fac parte actorii: Dana Trifan Enache, Luiza Martinescu, Georgiana Rusu, Ștefan Mihai, Andrei Bibire, Andrei Calu.

Programul reprezentațiilor

Vineri, 23 octombrie: ora 19:00

Sâmbătă, 24 octombrie: orele 18:00 și 20:00

Duminică, 25 octombrie: orele 18:00 și 20:00

Luni, 26 octombrie: ora 19:00

Marți, 27 octombrie: ora 19:00

Miercuri, 28 octombrie: ora 19:00

Joi, 29 octombrie: ora 19:00

Vineri, 30 octombrie: ora 19:00

Sursa foto: Pixabay

Unde au fugit Inna și Deliric de frigul din România. Imagini care au înnebunit internetul

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri