Jurnalistul și producătorul Cosmin Andrei de la cea mai longevivă emisiune a TVR – ”Viața satului” – a murit la doar 44 ani. Moartea lui a fost un șoc pentru toată lumea, mai ales că nimeni nu știa să aibă vreo suferință.

Deocamdată nu se cunosc cauzele morții lui Cosmin Andrei. Colegii lui au transmis un comunicat, în semn de omagiu pentru munca depusă de un jurnalist în slujba publicului de la sate, dar nu numai.

”Colegul nostru, Cosmin Andrei, cunoscutul jurnalist al emisiunii “Viața Satului”, s-a stins din viață la numai 44 de ani. Cosmin Andrei a lăsat în urmă o carieră impresionantă, la Televiziunea Română. Încă de la început, numele său a fost legat de una dintre cele mai longevive emisiuni de televiziune din România. Povestea lui la TVR a început în 1996, când a fost angajat în funcția de reporter, pentru ca ulterior, până în 2018, să ocupe funcția de producător al emisiunii Viața Satului.

 De-a lungul carierei de jurnalist la TVR, Cosmin Andrei a primit mai multe premii importante. Dintre acestea, amintim distincția pentru emisiunea Viața Satului, primită în 2015, alături de colegul său, Gabriel Gherghescu – Trofeul APTR pentru cel mai reprezentativ program de televiziune care a contribuit la dezvoltarea audiovizualului românesc de după anul 1989”, se arată într-un comunicat trimis de colegii si de emisiune.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Biserica Sf. Ioan Botezătorul din București (Șoseaua Pantelimon nr. 257), iar înmormântarea va avea loc duminică, 18 octombrie, la Cimitirul Îngerii Domnului, Dobroești.

Jurnalista Ramona Feraru s-a stins din viață la doar 55 de ani

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri