Tendințe în machiaj, 2022. Moda nu a dictat niciodată look-uri mai îndrăznețe!

Tendințe în machiaj, 2022. Moda nu a dictat niciodată look-uri mai îndrăznețe!
Primăvara este anotimpul frumuseții îndrăznețe. În primul rând, am văzut primele indicii în culori de neon în prezentările de modă de primăvară / vară. Versace sau Prabal Gurung sunt doar două exemple. Apoi serialul Euphoria a revenit la HBO pentru al doilea sezon, și a dat tonul strălucirii.

Regula sezonului e strălucirea machiajului, fie că vorbim despre fard de obraz sau culori metalice pentru pleoape. Make-up artistul Allan Avendaño dezvăluie, pentru Elle.com cele mai noi tendințe de machiaj din 2022 pe care le-a creat pentru clienți precum Vanessa Hudgens, Jodie Turner-Smith și Rachel Zegler.

Machiaj în culori metalice

„Culorile metalice vor fi cele mai purtate pe tot parcursul anului. Mărcile au dezvoltat niște produse în culori metalice care îți îmbunătățesc cu adevărat aspectul, fără ca tu să fii un profesionist. De exemplu, fardul de pleoape lichid Danessa Myricks Twin Flames și Infinite Chrome Flakes au un asemenea impact”, spune artista.

Tot ce aveți de făcut e să aplicați pe pleoape fardul sclipitor și să îl lăsați să se usuce.

Contur și aspect de pomeți ridicați, cu ajutorul fardului de obraz

Moda sezonului este de a avea obrajii perfect marcați, care ne duce cu gândul în vremea  anilor ’80. „Totul este despre aplicarea fardului de obraz până la tâmple. Fardul de obraz dă viață cu adevărat feței, iar aplicarea acelei culori până la tâmple, pe pomeți și obraji tăi ridică și încadrează fața”, arată Allan Avendaño. Fie că folosiți un fard de obraz lichid sau cremă, începeți să îl folosiți cu încredere pentru a vă lumina și contura chipul.

Sclipici și luciu de buze

Sclipirile care sunt trendul absolut în acest sezon coboară și la nivelul gurii. „Buzele plinuțe și suculente sunt aspectul sezonului. Și ce însoțitor mai bun pentru niște buze lucioase decât niște ochi strălucitori. Decorațiile și sclipiciul sunt la modă, iar sezonul 2 din Euphoria tocmai a cimentat acest lucru în tendințe pentru primăvara 2022”, mai arată sursa citată. Aplicați un luciu transparent sau lăptos și combinați-l cu glitter pentru un aspect strălucitor de care toată lumea va fi încântată.

Machiaj monocrom

„Mulți dintre clienții mei vor să poarte machiaj și să arate natural în timp ce fac comisioane sau se văd cu prietenii, dar nu vor ceva exigent. Culorile obișnuite pe care le veți găsi în paletele de culori de primăvară vor deveni din nou proeminente – piersiă, coral, roz, teracota și roșu pur. O modalitate de a crea un aspect monocromatic ușor este să utilizați același produs pe ochi, obraji și buze”, mai spune celebrul make-up artist.  Și tot ce ai nevoie, pentru a te machia, sunt degetele tale dacă te grabești.

Pistruii sunt  la modă

Pe de altă parte, sezonul acesta s-au dus vremurile în care oamenii urau și doreau să scape de pistruii lor. Pielea sărutată de soare și pistruii arată atât de frumos, iar în zilele noastre, mulți oameni recurg la bronzare artificială sau adăugarea pistruilor pe fața lor. Pentru un ten parcă abia prins  de soare căutați creme autobronzante ușoare, cum ar Healthy Glow de la Chanel. Produsele Freck OG sau Noir vă v0r ajuta să vă desenați pistrui care arată natural.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre