Tensiuni uriașe la Antena 1. O vedetă foarte iubită a părăsit trustul. Unde a plecat și din ce motiv!

Tensiuni uriașe la Antena 1. O vedetă foarte iubită a părăsit trustul. Unde a plecat și din ce motiv!
Una dintre cele mai cunoscute vedete care a făcut furori la Antena 1 a decis că a venit vremea să plece.

A făcut întotdeauna spectacol la Antena 1, acum nu va mai văzut la această televiziune. Ce s-a întâmplat.

A explodat bomba la Antena 1. O vedetă foarte iubită a părăsit trustul. Care să fie motivul

Nu doar la ProTV dar și la Antena 1 anul 2022 începe cu mari schimbări. Actorul Cosmin Seleși, care timp de 16 sezoane a prezentat fantastica emisiune Te cunosc de undeva, a plecat. El s-a reîntors la ProTV după zece ani de absență. De altfel, în timpul filmărilor pentru ediția de Revelion, Cosmin a mărturisit că spectatorii vor avea o surpriză extrem de plăcută.

„Bine, sunt şi eu.. istoric. Va fi unul dintre cele mai tari show-uri, cum ne-a obişnuit Pro TV de fiecare dată. În urmă cu ani de zile toată lumea aştepta Protevelionul. Va fi o revenire fantastică”, a spus simpaticul actor.

Trustul Intact nu i-a prelungit contractul

Potrivit surselor, acestuia i-ar fi expirat contractul cu trustul Intact în noiembrie. Tot atunci, Alina Pușcaș, colega sa de platou, a spus că nu știe nici ea nimic legat de contracte, cunoscând doar faptul că filmările pentru emisiune vor începe în luna ianuarie 2022.

“Știm doar că se vor face în ianuarie filmările, atât. Nu știm nimic legat de contracte sau de producători. Până nu se lansează oficial contractele și până nu apare pe TV lista cu ce concurenți sunt, nu vă pot spune nimic”, a spus frumoasa prezentatoare.

„Și acum îmi dă sfaturi legate de teatru”

Talentul în familia Seleși e din tată în fiu, iar părintele lui nu contenește să-i fie cel mai aspru critic. Cu ceva timp în urmă, actorul a mărturisit că și acum Ioan Seleși îi spune mereu cum să se prezinte în fața spectatorilor și îi dă sfaturi legate de meserie.

“Și acum îmi dă sfaturi legate de teatru: nu e bine barba, nu e bine aia, vezi că acolo nu ai spus cum trebuie”, a povestit Cosmin.

Sursă foto: instagram