Teo și Bursucu dau bani telespectatorilor. Dacă vrei și tu, înscrie-te pe listă! 

Teo și Bursucu dau bani telespectatorilor. Dacă vrei și tu, înscrie-te pe listă! 
S-a dat start înscrierilor pentru concursul "Trei cuvinte dacă vrei, îți aduc mia de lei!", în cadrul emisiunii "Teo Show".

În emisiunea „Teo Show” s-a dat, luni, 17 ianuarie, startul înscrierilor la concursul „Trei cuvinte dacă vrei, îți duc mia de lei!”. Concursul îi premiază cu 1000 de RON zilnic pe cei dornici să între în joc, se arată într-un comunicat al postului de televiziune Kanal D. Începând de ieri,  toți doritorii se pot înscrie în concurs  pe www.kanald.ro/teoshow.

Tot ce trebuie să facă cei care își doresc să între în posesia premiului de 1000 de RON este ca, după înscrierea menționată anterior, să se uite la televizor. Începând de luni, 24 ianuarie, cei înscriși în concurs trebuie să urmărească emisiunea „Teo Show” cu atenție pentru a putea descoperi cuvintele cheie ce le pot aduce premiul.

Din 24 ianuarie, în fiecare ediție a emisiunii „Teo Show”, difuzată în intervalul orar 15:00 – 17:00, de luni până vineri, vor fi anunțate 3 cuvinte cheie. La finalul fiecărei ediții, este selectat prin https://www.random.org/ un număr de telefon din informațiile celor înscriși până la momentul când prezentatorii anunță începerea concursului.

Persoana aleasă astfel va fi sunată în direct și va fi întrebată care sunt cele 3 cuvinte cheie anunțate de prezentatorii emisiunii. Cu aceste cuvinte, norocosul  va trebui să formuleze o rimă, un vers sau o urare, conform instrucțiunilor oferite de gazdele show-ului.

Dacă persoană selectată va răspunde în conformitate cu regulamentul și urmând indicațiile prezentatorilor, aceasta va câștiga un premiu constând în 1000 de RON.

Pentru mai multe detalii legate de  concurs, consultați regulamentul pe www.kanald.ro/regulamente.

Fiți cu ochii pe „Teo Show” și înscrieți-va la concursul ce va poate aduce, zilnic, premii de 1000 de RON!, este invitația colegilor de la Kanal D.