Actorul în vârstă de 48 de ani s-a făcut cunoscut în ringul de lupte sub numele The Rock, înainte de a începe o carieră în industria filmelor. A luptat pentru Federația Mondială de Luptă (WWF, mai târziu WWE) timp de opt ani, înainte de a urma o carieră în actorie.

Cum arăta The Rock la 11 ani

The Rock a postat pe Instagram o fotografie din „cutia cu amintiri”, de când avea doar unsprezece ani.  În imagine apare îmbrăcat într-o jachetă, cu o pereche de cizme asortate. Ceea ce le-a atras tuturor atenția, a fost o centură de campionat pe care o avea așezată peste umăr.

„O mică amintire din anul 1983, de când aveam 11 ani. Atunci îmi plăcea să-mi pun cizmele, jacheta și centurile de luptă ale tatălui meu, visând să devin și eu într-o zi campion profesionist de lupte. Singurul lucru pe care am uitat să-l port a fost sutienul meu de antrenament !!”, a scris el pe Instagram.

The Rock a fost inspirat de tatăl lui

Tatăl lui Dwayne, Rocky Johnson, a fost un luptător profesionist care s-a alăturat WWE în anul 1983. El și-a unit forțele cu Tony Atlas și au devenit prima echipă afro-americană, cunoscută sub numele de The Soul Patrol, care a câștigat Campionatul Mondial de Echipe în Federația Mondială de Lupte (WWF).

Rocky s-a stins din viață la începutul acestui an, la vârsta de 75 de ani, iar Dwayne i-a adus un tribut tatălui său la acea vreme. El a scris un mesaj emoționant pe Instagram: „Tată, aș vrea să mai am încă o poză să îți spun, te iubesc, înainte să treci pe lumea cealaltă. Dar ai fost smuls de lângă mine atât de repede, fără avertisment. Ai plecat într-o clipă și nu ai mai revenit. Simt multă durere”.

Exclusiv. Ce o obseda pe Antonia în liceu? Prietenii din America și-au dat drumul la gură

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri