Theo Rose, actriță într-un serial la Pro TV. Vedeta a fost șocată de propunere

Theo Rose, actriță într-un serial la Pro TV. Vedeta a fost șocată de propunere
Theo Rose e pe culmile succesului și toată lumea e fascinată de talentul său. Iată ce urmează să facă vedeta.

Theo Rose e pe val și face lucruri noi, la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Ce va urma în viața vedetei.

Theo Rose, actriță într-un serial de pe Pro TV. Vedeta a fost șocată de propunere

Mai marii ProTV s-au gândit să-i facă o surpriză inedită lui Theo Rose. Și nu e vorba doar de faptul că e jurată la „Vocea României”, ci de o altă veste extraordinară. Noul proiect la care nepoata lui nea Mărin va participa e vorba de un rol pe care urmează să-l joace în serialul „Clanul”. Vedeta spune că s-a prezentat la casting, regulamentar, dar nu a avut nici un fel de așteptări, ci se gândea doar că va fi un moment în care se va distra. Apoi a venit vestea cea mare, că a luat rolul.

„Am fost sunată ulterior, spre marea mea mirare, și am primit vestea că am luat rolul acesta”

„M-am dus la casting exact într-o joacă, așa. Cineva m-a sunat și mi-a spus că se dă casting pentru un serial care se va face la Pro TV. “Du-te și tu să vezi dacă faci ceva acolo! Îți trimit scenariul, învață alea și du-te!”

M-am dus, am făcut acolo cât m-a dus capul să fac, după care am fost sunată ulterior, spre marea mea mirare, și am primit vestea că am luat rolul acesta. Am crezut că e o glumă, nu m-am așteptat nicio secundă la chestia asta”, a declarat Theo Rose pentru Playtech.

E adevărat că Theo și-ar fi dorit să facă actorie, nu muzică, dar spune că s-a împiedicat în probele eliminatorii. De data asta însă, astrele s-au aliniat de partea ei și vedeta a avut un mare noroc. Drept urmare, ea urmează să interpreteze rolul unei avocate care va trebui să apere clanul mafiot. Theo Rose e extrem de încântată de acest rol și susține că se aseamănă destul de mult cu personajul pe care-l va interpreta. Serialul Clanul va putea fi văzut la ProTV din această toamnă.

Sursă foto: instagram