Theo Rose, replică plină de umor chiar și atunci când bunica găsește daruri ciudate pentru bebelușul ei Sasha

Theo Rose, replică plină de umor chiar și atunci când bunica găsește daruri ciudate pentru bebelușul ei Sasha
Theo Rose și Anghel Damian sunt cei mai fericiți. Iubirea lor, care a început destul de turbulent, a fost binecuvântată cu o frumusețe de băiat, care le înseninează zilele.

Mămică activă, care merge la filmări și nu se oprește din concerte, chiar dacă are bebeluș acasă, Theo Rose își găsesște timp să vorbească cu fanii ei și despre Sasha, fiul ei și al lui Anghel Damian. Așa cum vedeta a arătat, tocmai pentru că ține mult la carieră și s-a întors la muncă la scurt timp după ce a născut, e ajutată în creșterea micuțului de mama sa.

Chiar dacă a născut recent, Theo Rose a revenit la muncă și își continuă cariera de succes

Așa cum știți, Theo Rose și Anghel Damian, scenaristul și producătorul serialului Clanul, s-au îndrăgostit la audiții, iar la scurt timp după ce fiecare s-a despărțit de partenerul cu care avea o relație, au devenit un cuplu oficial, iar apoi au devenit și părinți. Theo Rose și Anghel Damian au, de câteva luni, un fiu, perfect sănătos, drăgălaș și botezat. Fanii celor doi așteaptă cu interes și căsătoria părinților, însă despre acest aspect, cei doi nu au oferit informații concludente.

Până la marele moment al cununiei, sunt ocupați până peste cap cu filmările și cu creșterea bebelușului. Hrănirea acestuia este o mare provocare pentru artistă care, chiar dacă merge pe platou, are grijă să îi pregătească micuțului porția de lapte matern pentru perioadele în care lipsește de lângă el. Acum a aflat ce planuri are mama sa, bunica lui Sasha, pentru băiețel. Totul a pornit de la un accesoriu pe care mama lui Theo Rose i l-a cumpărat copilului.

Theo Rose dezvăluie planurile de viitor pentru fiul ei

„Mama i-a comandat lui Sasha o variantă de biberon pe care nu mai trebuie să-l ții în mână. Are un furtun, așa, și trage el direct din furtun, (în timp ce) stă biberonul undeva lângă el. Ea îi face training ca să învețe ăsta să scoată țuică din butoaiele lui tata, fi-ți atenți la mine!”, a comentat plină de umor tânăra mămică.

De ziua lui, Anghel Damian a participat, alături de Theo Rose și fiul lor, Sasha, la o ședință foto profesională

Recent, în urmă cu o lună mai exact, Theo Rose și-a sărbătorit iubitul, căruia acum îi spune „tati”. Pentru a marca evenimentul au avut parte de o ședință foto în ținute asortate, realizate de un fotograf profesionist. Theo Rose postează puține imagini cu băiețelul ei și al lui Anghel Damian, dar într-una l-a arătat și pe micuț în brațele tatălui său.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre