Tom Cruise fură spectacolul de la încoronarea regelui Charles. Actorul și-a anunțat intenția!

Tom Cruise fură spectacolul de la încoronarea regelui Charles. Actorul și-a anunțat intenția!
Tom Cruise filmează de zor la noul său film, Misiune imposibilă, dar în curând ar putea să ia o pauză. Motivul este unul foarte bine întemeiat.

În vârstă de 60 de ani, Tom Cruise, ar fi decis să pună stop pentru o perioadă la muncă pentru a merge la un eveniment cu totul și cu totul inedit, de la care n-ar lipsi nici în ruptul capului.

Vrea să renunțe pentru o perioadă la filmări

O persoană apropiată starului a povestit pentru The Sun că evenimentul regal este ceva ce „nu va rata” și „nu ar refuza niciodată”. „Tom a fost invitat la încoronarea regelui Charles și în niciun caz nu ar fi refuzat acest lucru. Este un eveniment extrem de prestigios, iar Tom este un adevărat regalist, în plus, acum este foarte apropiat de Prințul William și Kate”.

Sursele spun că actorul ar fi avut o primă discuție cu șefii în acest sens, însă această hotărâre a lui nu prea a fost pe placul acestora. Mai ales că Tom Cruise este cunoscut ca fiind extrem de dedicat meseriei sale și cunoscut pentru faptul că nu s-ar abate niciodată de la programul său. Dar privește încoronarea regelui Charles ca pe ceva măreț și este onorat să fie alături de Familia Regală.

Kate și Williams, invitați la o proiecție în avans a filmului

Actorul s-a apropiat de Familia Regală în ultima vreme, anul trecut i-a invitat pe William și Kate la o proiecție în avans a filmului Top Gun: Maverick. Mai târziu, la premiera oficială, cei trei au fost alături, iar actorul chiar i-a întins mâna ducesei de Cambridge în timp ce cobora scările.

Cruise a fost prezent pentru a-i însoți pe Kate și William pe covorul roșu și pentru a-i prezenta colegilor săi de scenă, Jennifer Connelly, Jon Hamm și Miles Teller. Kate, care a purtat o rochie care-i venea ca turnată s-a lăsat ajutată, apoi cei doi au stat puțin de vorbă. Chiar și observatorii regali au observat momentul de cavalerism al lui Tom Cruise și l-au lăudat.

Tom Cruise, gentlemanul perfect

„Este întotdeauna un Gentleman și nu uită nicio secundă cum să se comporte în public. Domnul TomCruise, gentlemanul perfect. PrinceWilliam partenerul perfect și Catherine Duchess of Cambridge frumoasa balului”, a apărut pe Twitter. Mai mult, Kate și Cruise au făcut și o glumă în fața camerelor de luat vederi, iar ducesa se vede că a fost cucerită de farmecul hollywoodian al actorului.

Nu în ultimul rând, Cruise a participat și la sărbătorirea Jubileului de Platină al regretatei regine Elisabeta și a mărturisit că a fost o onoare să fie invitat. Tom a afirmat că are multe lucruri în comun cu prințul William, „amândoi iubim Anglia și amândoi suntem aviatori, amândoi iubim să zburăm”.

Recomandarile noastre