Toni Iuruc, un bărbat înșelat de două neveste. Dramele trăite până a întâlnit-o pe Simona Halep

Toni Iuruc, un bărbat înșelat de două neveste. Dramele trăite până a întâlnit-o pe Simona Halep
Simona Halep s-a căsătorit cu milionarul Toni Iuruc. Cei doi se iubesc foarte mult,  dar se pare că afaceristul are un trecut mai degrabă tumultos. 

Toni Iuruc e un bărbat înșelat de două neveste. Până la Simona Halep a avut încă două soții de care s-a separat, însă nu în cele mai confortabile condiții. Lui Toni Iuruc i-au fost aduse acuzații grave după despărțire. Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună deja de aproximativ doi ani și se iubesc așa de mult încât au decis să își unească destinele și să întemeieze o familie.

Toni Iuruc, un bărbat înșelat

Omul de afaceri este cu 13 ani mai în vârstă celebra tenismenă.  Anumite surse au declarat în presă că părinții  Simonei Halep sunt destul de îngrijorați având în vedere trecutul ginerelui lor. Zvonurile au fost spulberate chiar de tatăl Simonei, care a declarat public că se înțelege bine cu Toni, iar fiica lui este foarte fericită. Și s-a văzut acest lucru la petrecerea de miercuri, de după cununia civilă.

Toni Iuruc a avut-o alături doar pe mama sa, deoarece tatăl său a murit în urmă cu mulți ani, în urma unei boli care l-a chinuit. De atunci el i-a fost sprijin mamei, iar mama lui, amândoi traversând perioada de mare suferință.

Potrivit informațiilor din presă, date de surse care-l cunosc bine pe afaceristul Toni Iuruc, acesta a traversat adevărate drame în căsniciile sale, fiind trădat de femeile pe care le-a dus la altar. Bărbatul ar fi divorțat de cea de-a doua soție, când aceasta era însărcinată în cinci luni. El a susținut că acela nu ar fi copilul lui. Și de prima soție s-a separat după ce a acuzat-o de infidelitate.

Alina, prima nevastă a lui Toni Iuruc a fost model de top. Se spune că iubea enorm viața de noapte, că mergea frecvent în cluburi, consuma mult alcool și se distra alături de tineri bogați. La un moment dat, Toni Iuruc ar fi aflat că partenera lui începuse o relație cu altcineva, așa că a intentat divorț.

Și a doua soție a lui Toni Iuruc, Liana, este o frumusețe. După doi ani de relație a cerut-o în căsătorie. După 10 luni de mariaj a primit lovitura. A aflat că e înșelat și că bebelușul pe care tânăra îl aștepta fusese conceput cu altcineva.

A treia oară cu noroc

Cel puțin, așa speră toată lumea, ca a treia căsătorie să-i fie cu noroc. Deși curtat de multe femei, fiind un om bogat și cu aspect plăcut, Toni Iuruc a preferat să stea „pe sec” o vreme. Apoi Simona Halep a apărut în peisaj. Ea este cea mai iubită sportivă din România la ora actuală. După un 2021 măcinat de accidentări, Simona Halep visează la alte titluri câștigate în circuitul WTA. Amândoi sunt implicați în afaceri imobiliare, investind în case și ansambluri de blocuri, atât în Constanța, cât și în București.