O vedetă dintr-un celebru serial rupe cardul cu bani pe OnlyFans: „Nu m-am putut opri”

O vedetă dintr-un celebru serial rupe cardul cu bani pe OnlyFans: „Nu m-am putut opri”
Cu decade în urmă, Tori Spelling cunoștea celebritatea în rolul din celebrul serial pentru adolescenți Beverly Hills – 90210. Acesta i-a asigurat statutul de vedetă. Însă ce face ea azi, e cu adevărat neașteptat.

Fosta vedetă din Beverly Hills – 90210 recunoaște că s-a abonat la contul OnlyFans al celebrei actrițe Denise Richards sub un nume fals și a cheltuit, ca s-i vadă pozele dezbrăcată, nu mai puțin de 400 de dolari în două zile.

Denise Lee Richards este actriță americană și fost fotomodel. Ea a devenit celebră la sfârșitul anilor 1990, după o serie de filme care i-au pus în valoare sex appeal-ul, printre care Starship Troopers, Wild Things și The World Is Not Enough.  Ajunsă la 51 de ani, vedeta face bani frumoși distribuind imagini picante pe platforma de socializată destinată exclusiv membrilor, și unde accesul la imagini se face doar contra cost. Și fiica actriței și-a deschis un cont pe aceeași rețea, la 18 ani.

Tori Spelling nu s-a mai putu opri din vizoonat conținut pe OnlyFans

Tori Spelling, 49 de ani, se numără printre cei care s-au înscris pentru a vedea conținutul pe care actrița Denise Richards îl distribuie pe contul ei OnlyFans. De fapt, fosta vedetă din Beverly Hills, 90210 a mărturisit că s-a înscris cu un nume fals și a cheltuit 400 de dolari în doar două zile. Spelling și-a explicat motivația pentru care a vrut să vadă ce posta Richards pe serviciul cu rating X în timpul unei apariții la emisiunea Jeff Lewis Live de la Sirius XM.

„Sunt prietenă cu ea de ani de zile. Am fost oarecum fascinată de toată treaba cu OnlyFans și – nu am de gând să mint – mi-am zis: Lasă-mă să verific. Ce presupune asta? Așa că m-am uitat și, bineînțeles, apare ceva de genul că dacă nu te abonezi, nu ai acces la imagini. Așa că, bineînțeles, m-am abonat sub un nume fals. Este fascinant. Am vrut doar să văd. Este prietena mea.

Mă întrebam: Hei, cât de departe merge?  Se spune, se presupune, că dacă le dai bacșiș modelelor, se întorc mai repede la tine. Așa că mi-am zis: Hei, îmi place ce văd, mi-ar plăcea să văd mai mult. Am ajuns, în decurs de două zile, să cheltui 400 de dolari. Nu m-am putut opri”, a împărtășit actrița în cadrul podcastului, conform Daily Mail.

Tori și Denise, prietene de mult timp

Spelling a spus despre Richards că „a fost prietenă cu ea de ani de zile”.  În același podcast, fosta vedetă din Beverly Hills – 90210 a recunoscut că i-au plăcut imaginile de pe OnlyFans și că prietena ei „arată bine”. Richards și-a lansat contul OnlyFans vara trecută, la scurt timp după ce fiica ei, Sami Sheen, s-a alăturat serviciului. Ea a explicat de ce a făcut asta.

„Ești proprietarul conținutului tău. Celelalte site-uri, îți pot vinde conținutul, a explicat actrița în vârstă de 51 de ani în timpul unui interviu acordat în luna iulie a anului trecut la KTLA, după cum a relatat E! News. Cu toții postăm poze cu noi înșine în costum de baie pe Instagram și pe alte site-uri; nu există nicio diferență, în afară de faptul că tu deții de fapt conținutul”.

Richards a apărat și decizia fiicei sale de a-și crea un cont OnlyFans. „Mulți dintre noi au postat poze cu noi înșine pe Instagram în bikini sau ceva care ar putea fi perceput ca fiind riscant, a explicat ea . Și dacă fiica mea alege să posteze o fotografie cu ea în costum de baie pe OnlyFans, de ce ar primi reacții negative în acest sens, dar nu și pe Instagram?”, mai arată sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre