Toți bărbații întorc acum privirile după ea. Nicola e cea mai arătoasă bunică

Toți bărbații întorc acum privirile după ea. Nicola e cea mai arătoasă bunică
A trebuit să devină bunică pentru a se transforma radical. Nicola arată mai bine ca oricând, și are explicații.

Toți bărbații întorc acum privirile după ea; Nicola are 52 de ani, e bunică, e slabă, plină de mușchi și prezintă o siluetă de invidiat. Explicația? Veți fi, poate dezamăgiți: nu are un iubit nou sau tânăr. Ci, pe măsură ce copiii ei au crescut, cântăreața și-a acordat mai mult timp. Nicola mărturisește că, de când e bunică, s-a reîntors la marea ei pasiune, dansul. Iar dansul îi conferă nu numai o stare psihică bună, ci și un fizic mai atractiv ca niciodată.

Nicoleta Alexandru, cu numele de scenă Nicola, a făcut primii pași importanți în muzica românească începând cu anul 1985. Acum un deceniu a demonstrat că, pe când de bine șii frumos cântă, pe atât de armonios știe să se miște pe ring. Ea a participat la un eveniment caritabil, de dans. Pasiunea abia i-a fost stârnită.

Toți bărbații întorc acum privirile după ea

Nicola arată superb și spune că nu are operații estetice. Ea se menține în formă exploatând această nouă / veche pasiune: dansul. După ce copiii și nepoțica ei au plecat în Anglia, Nicola s-a dedicat hobby-ului ei, (re)descoperit – dansul.

„După ce s-a încheiat acel capitol frumos eu să zicem că am continuat cu dansul, acasă în oglindă. De când am reluat activitatea sportivă la modul consecvent, nu azi fac, mâine nu fac”, a povestit ea, în cadrul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars.

Toți bărbații întorc acum privirile după ea

Pe lângă dans, Nicola a dezvăluit că face și exerciții destul de solicitante, dar tot în ritm de dans. „Îmi place să mă duc la clasele de zumba, unde se dansează. Se îmbină anumite elemente de dans cu sport. Faci acolo, cel puțin în partea de încălzire faci foarte multe exerciții pentru picioare, pentru mâini. Abia după dansezi”, a mai spus Nicola, potrivit Spynews.ro.

Toți bărbații întorc acum privirile după ea

Artista recunoaște acum cât de grea i-a fost viața. Căsătorită timp de 17 ani, până în 2007, ea a rămas să crească singură cei trei copii, după divorțul de compozitorul Mihai Alexandru. De aceea s-a pus pe ea în plan secundar, iar acest lucru s-a văzut.

„Nu aveam timp, când au fost copiii mici. Abia îmi făceam timp atunci pentru ei: aveam evenimente, aveam emisiuni”, a mai dezvăluit artista în cadrul aceleiași emisiuni. Acum lucrurile s-au schimbat.

Sursa foto: Facebook

Exclusiv. Corina, în pantaloni scurți și cizme înalte, s-a dezlănțuit într-un show privat. Imagini nerecomandate celor sensibili

Recomandarile noastre