Toți fredonați refrenul, dar nu știați ce dramă personală a transpus Smiley în versuri. Și acum îi vine să plângă

Toți fredonați refrenul, dar nu știați ce dramă personală a transpus Smiley în versuri. Și acum îi vine să plângă
Una din piesele celebre ale lui Smiley are în spate o poveste copleșitoare. Confesiuni neașteptate au fost făcute într-un podcast cu Damian Drăghici.

S-a întâmplat în urmă cu peste  patru ani, dar abia acum s-a aflat ce dramă personală a transpus Smiley în versuri. Și acum îi vine să plângă.

Probabil că ați ascultat de nenumărate ori piesa lui Smiley „Confesiune”. E un hit. Peste 4,4 milioane de oameni i-au vizionat doar clipul oficial. Ați fredonat și foi pre-refrenul, atât de profund. „Și-avem atât de multă treabă / Și totul pare important / Părinții tăi mereu te-așteaptă /  Chiar dacă tu i-ai mai uitat”.

Ce dramă personală a transpus Smiley în versuri

Abia acum artistul a dezvăluit că a trecut, cu familia sa, printr-un moment foarte dificil, în urmă cu câțiva ani. Se afla în SUA, de câteva luni, când a primit un telefon de la mama. Tatăl său suferise un atac cerebral. Totul se întâmplase cu trei săptămâni în urmă. Decizia familiei a fost să nu îl sperie, și să nu îl anunțe chiar în momentul accidentului.

„Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună.

Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună. După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri”, a declarat Smiley, în timpul podcast-ului.

Smiley a mai declarat că, în timp ce plângea, a început să scrie versuri, ca să se liniștească. Drama familiei sale a devenit textul piesei „Confesiune”. „În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: Scrie, scrie, scrie! Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun.  Și am scris refrenul ăsta: Îmi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des”, a recunoscut Smiley.

Sursa foto: Instagram