„L`italiano vero” s-a îndrăgostit pentru prima dată la 14 ani. Ce tip de fete l-au atras pe Toto Cutugno

„L`italiano vero” s-a îndrăgostit pentru prima dată la 14 ani. Ce tip de fete l-au atras pe Toto Cutugno
Legenda muzicii italiene a trăit o viață frumoasă, chiar dacă uneori a fost presărată cu greutăți. Toto Cutugno s-a îndrăgostit prima dată la 14 ani și tot atunci a scris prima piesă „La strada Dell’amore”, pe care a dedicat-o iubitei sale.

Cei care l-au cunoscut susține că lui Toto Cutugno i-au plăcut fetele romantice și cu „muzicalitate”. A avut dintotdeauna mare succes la femei, s-a îndrăgostit ca un adolescent, dar viața i-a dat cel mai minunat dar: Carla.

A cunoscut-o pe femeia vieții lui la clubul Dragon din Lignano Sabbiadoro, unde a avut loc unul dintre concertele sale.

În tinerețe cântărețul a avut mare succes la femei, dar viața i-a ales una singură. Toto Cutugno este căsătorit de 27 de ani cu Carla, pe care a cunoscut-o la clubul «Dragon» din Lignano Sabbiadoro, care a găzduit unul dintre concertele lui. Și-au dorit enorm să aibă cel puțin patru copii, dar din nefericire prima sarcină a Carlei vorbea de gemeni. Medicii i-au spus că poate exista riscul de a muri…

Din acel moment, Carla n-a mai putut rămâne însărcinată. Însă dintr-o relație extraconjungală a venit pe lume un băiat minunat, pe care Carla l-a acceptat în viața ei și l-a tratat ca pe propriul său copil.

Carla, femeia vieții lui Toto Cutugno

Când toată lumea se aștepta ca între cei doi să se producă o ruptură definitivă, iubirea a înflorit și mai mult, dovedind că dragostea adevărată poate rezista la orice. Carla, fiind o persoană extrem de discretă, a ales întotdeauna să stea departe de lumina reflectoarelor, ceea ce o face o enigmă pentru mulți.

Toto a fost îndrăgostit de jazz

Toto și-a început cariera cântând la tobe și acordeon. Îndrăgostit de jazz, a fost fascinat de concertele fascinante ale orchestrei de jazz G Manusardi «G-Unit» care au avut un turneu în Scandinavia. Ulterior, artistul își face formația Toto și Tati, unde i-a luat să cânte pe fratele său și trei prieteni. Ani buni, băieții au călătorit în toată Italia și au făcut furori în distoteci, restaurante și pub-uri cu melodii cunoscute dar și cântece originele purtând semnătura cântărețului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre