Toto Dumitrescu, fiul marelui fotbalist Ilie Dumitrescu, se joacă cu legea. Ce a încercat să facă

Toto Dumitrescu, fiul marelui fotbalist Ilie Dumitrescu, se joacă cu legea. Ce a încercat să facă
Cu doar un an în urmă, Toto Dumitrescu a făcut greșeala vieții lui: a fost prins drogat la volan. Acum va trage consecințele.

În 2020, la începutul lunii septembrie, Toto Dumitrescu s-a crezut mai presus de lege. Din păcate, viața i-a demonstrat contrariul.

Toto Dumitrescu, fiul marelui fotbalist Ilie Dumitrescu, se joacă cu legea. Ce a încercat să facă

După ce a fost prins anul trecut drogat la volan, Toto Dumitrescu, fiul cel mic al marelui fotbalist Ilie Dumitrescu, s-a ales cu dosar penal. El a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

A consumat cocaină și cannabis

După ce polițiștii l-au testat cu aparatul DRUG TEST, au descoperit că Toto consumase cocaină și cannabis. Acesta a încercat însă să scape și a vrut să-i convingă pe oamenii legii că aparatul a dat eroare. În plus, ca să fie și mai convingător, Toto a spus că va achita contravaloarea reactivilor, astfel încât rezultatul să fie cât mai repede gata.

Din nefericire pentru el, tânărul nu a făcut nimic din ceea e a spus. Drept urmare, rezultatul analizelor a ajuns la Brigada de Poliție Rutieră, apoi pe masa procurorilor. Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost trimis în judecată, în stare de libertate.

Ce artificiu a încercat să facă avocatul

Când și-a dat seama cât de gravă e situația, Toto a încercat să scape de probleme. Dar oamenii legii s-au prins și cererea sa a fost respinsă. Ce s-a întâmplat? Avocatul său a vorbit despre o presupusă lipsă de legalitate a sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de către procurori. Magistrații, după cum se vede, nu au fost deloc impresionați.

Excepțional în rolul din serialul Adela

La capitolul carieră, Toto Dumitrescu a prins lozul cel mare. Acesta a arătat cât de talentat este ca actor și cântăreț în emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. De aceea a și fost cooptat în echipa serialului Adela, unde joacă un rol pe care-l stăpânește foarte bine. El este Floppy, un adolescent care a crescut la o casă de copii. Toto a declarat cu ceva timp în urmă că a vizitat copiii orfani tocmai pentru a înțelege exact prin ce trece personajul său.

„Este un rol care, personal, mă pune într-o oarecare dificultate deoarece nu mi-a lipsit acoperișul sau căldura părintească atât de mult cum i-au lipsit personajului meu. Ca să pot ajunge să trăiesc mai profund ceea ce a trăit acest personaj, am dezvoltat ‘orfanul’ din mine prin empatia pe care am avut-o vorbind cu copiii orfani pe care i-am vizitat (…).

În ceea ce privește proiectul în sine, sunt, în mod clar, entuziasmat, onorat și mișcat de faptul că fac parte dintr-un proiect de asemenea anvergură”, a spus tânărul.