Transformare incredibilă în timpul carantinei. A ajuns de nerecunoscut

Transformare incredibilă în timpul carantinei. A ajuns de nerecunoscut
Când a început izolarea, o vedetă a baschetului sârb și american era o ”balenă”. Se delăsase și cântărea nu mai puțin de 129 de kilograme. Apoi și-a dat ”reset”, și-a schimbat stilul de viață, iar acum a dat lumii imaginea momentului. E pur și simplu de nerecunoscut.

La 25 de ani, Nikola Jokic, un cunoscut baschetbalist sârb care evoluează în NBA, la Denver Nuggets, dar şi pentru naţionala ţării sale, a oferit imaginea zilei. A șocat mapamondul.

Înaintea carantinei,  sportivul de 2,13 metri înălțime cântărea nu mai puțin de 129 de kilograme. Cât timp a fost pe tușă, ca urmare a pandemiei, a avut timp să se reseteze. Și-a schimbat radical stilul de viață, s-a apucat serios de sport și a ținut dietă. Acum prezintă lumii un trup cu adevărat atletic, cu pătrățele abdominale, plin de mușchi. Jokic arată de invidiat.

Nikola Jokic

”Mi-a trimis o poză. Fără tricou. Are abdomenul lucrat. Niciodată nu l-am mai văzut cu abdomen lucrat”, a declarat managerul general al celor de la Denver Nuggets, Tim Connely. Americanii estimează că dieta și sportul l-au ajutat pe baschetbalist să slăbească între 15 şi 20 de kilograme, notează Herald Sun.

Într-o postare pe Twitter, jurnaliștii scriu: ”Jokic, tu eşti?…”

Conform anunțurilor oficiale, sezonul NBA se pregăteşte să reînceapă la finalul lunii iulie. Astfel, jucătorii vor reveni la antrenamente înainte de play-off. Jokic, care a avut în acest sezon o medie de 20.2 puncte, 10.2 recuperări şi 6.9 pase decisive pe meci, dovedește că s-a pus serios pe treabă, fiind foarte activ. Zilele trecute el a fost surprins alături de conaționalul său, liderul mondial din tenis, Novak Djokovic, la un meci de baschet.

Nikola Jokic

Sârbul s-a descurcat mult mai bine decât o altă stea europeană din NBA, Luka Doncic, care a luat în greutate pe durata izolării. ”Nu este în cea mai bună formă”, a spus antrenorul acestuia,  Jure Drakslar, pentru Dallas Morning News. Preparatorul e însă optimist referitor la revenirea sportivului: ”Meciurile NBA nu se vor juca înainte de sfârșitul lunii iulie, așa că există suficient timp pentru a-l ajuta să se recupereze și să se pregătească. Cu toate acestea, fără îndoială, el ar fi gata să joace chiar acum”.

Sursa foto: Twitter / Ballislife, Instagram / nikolajokicofficial