Transformări incredibile. Vedete care au ajuns de nerecunoscut

Transformări incredibile. Vedete care au ajuns de nerecunoscut
Au ajuns de-a dreptul de nerecunoscut, așa de radical s-au transformat.  Vouă cum vă place? Aproape că nu mai au nimic din imaginile pe care le asociam, în mod obișnuit, cu numele lor. Vedeți mai jos prin ce transformări incredibile au trecut vedetele momentului.  

De-a lungul timpului actrița Drew Barrymore (foto 1) a tot luat în greutate din diferite motive. Era, până la urmă, un anti-model de siluetă trasă prin inel, mai apropiată de imaginea femeii normale. Totuși, la un moment dat a decis să se oprească din mâncat. În loc de pizza și fast-food, actrița a adoptat un plan alimentar care a ajutat-o să dea jos kilogramele. Noua siluetă o face cu un deceniu mai tânără și aproape că nici nu poți concepe că a adus pe lume deja doi copii. O puteți admira în emisiunea The World’s Best, lansată în 2019, scrie Boredomtreatment.com.

Celebra Khloe Kardashian (foto 2) nu își dezminte ”clanul”, arată fabulos, dar în trecut a avut mari probleme de greutate. Până să ajungă să arate cum e în prezent, tânăra a avut mari probleme. Dar a înțeles destul de repede că un stil de viață sănătos, cu o dietă atentă, fără lactate, dar și exerciții intense o pot salva. Iar rezultatul se vede.

Vă mai amintiți de cântăreața Miley Cyrus când era abia desprinsă din statutul de vedetă Disney, bucălată, cu burtică, o adolescentă ”puffy” în toată regula. Au fost doar niște momente de ”deviere”. Tânăra nu a trebuit să urmeze vreun tratament pentru a scădea în greutatedar s-a apucat să mănânce sănătos și să meargă la sală. Actrița-cântăreață preferă exercițiile Pilates și a renunțat la alimentele care conțin gluten.

Cea mai mare transformare însă, care nu contenește să șocheze vine din partea cântăreței Adele. Ultima fotografie a acesteia e uluitoare. Artista are zeci de kilograme în minus, picioare subțiri care-i permit să etaleze ținute foarte scurte. Arată ravisant. Toate s-au întâmplat după ce a spus adio unei relații toxice, cu soțul ei. Ea a fost hotărâtă și și-a schimbat complet dieta, a implementat un program nutrițional optim și, ca atare, a slăbit mult.

Și bărbații se chinuie să slăbească

Ați putea crede că doar femeile se luptă cu kilogramele. Ei bine, nu e chiar așa. Și vedetele masculine visează la pătrățele și mușchi, dar până acolo au de dat jos mulți colăcei, mai arată sursa citată.

Zach Galifianakis a avut cele mai simpatice roluri de gras comic, pe care le-a făcut cu succes și de pe urma cărora a încasat sume mari de bani, dar, în final, kilogramele în plus acumulate în urma consumului exagerat de alcool, i-au distrus sănătatea. Dieta și pierderea în greutate au rămas singurele opțiuni.

Actorul a renunțat la alcool de unul singur. În plus, a adoptat o dietă mai sănătoasă, scăpând de kilogramele în plus mult mai repede decât se aștepta. În 2019, Galifianakis a jucat în ”Between Two Ferns: The Movie”.

Vedeta de Hollywood Jake Gyllenhaal nu se ferește de roluri ce necesită să intre în formă sau să-și adapteze corpul la nevoile unui film. Acesta și-a lucrat atent mușchii pentru ”Southpaw”, după care i s-a reproșat că ar fi devenit ”prea sănătos și musculos” pentru rolul din ”Nightcrawler”. Asta l-a făcut să ia suplimente alimentare și să nu mănânce mai nimic – cea mai nesănătoasă idee pentru de a scădea rapid în greutate. Ultimul mare succes al lui Gyllenhaal a fost rolul din ”Spiderman: Far From Home”.

În timp ce Jimmy Kimmel reușește mereu să declanșeze hohote de râs în rândul audienței, încă nu a găsit o metodă eficientă de a scăpa de kilogramele în plus. În prezent ține o dietă radicală: se înfometează 2 zile și apoi mănâncă ce vrea restul săptămânii. Deja a slăbit 9 kg dar medicii avertizează că regimul acesta îi pune viața în pericol.

Sursa foto: Pixabay / Geralt, Instagram / Drew Barrymore, Khloe Kardasian, Adele, Miley Cirus,  Zach Galifianakis, Zach Galifianakis, Jimmy Kimmel, mushowwir.blogspot.com