Trecutul îl bântuie pe Mihai Trăistariu. Artistul a dezvăluit marele său secret

Trecutul îl bântuie pe Mihai Trăistariu. Artistul a dezvăluit marele său secret
Mihai Trăistariu rămâne în topul industriei muzicale românești, dar există lucruri pe care nimeni nu le-a știut până acum despre cântăreț.

Într-o declarație pentru Impact, Mihai Trăistariu a povestit despre viciul care ar fi putut să-l coste multe în viață, jocurile de noroc. După ce a câștigat locul patru la Eurovision și banii au început să curgă, artistul a început să joace jocuri de noroc. Norocul a fost însă că s-a oprit la timp, dar a pierdut o mică avere.

Acesta e motivul pentru care artistul e atât de atent la bani și știe cum să-și drămuiască averea. Din nefericire, jocurile de noroc l-au îngenuncheat pe fratele său, Vasile, care a ajuns să facă și credite la bănci.

“A împrumutat bani de la bancă și a jucat 100 de milioane de lei vechi”

„Am câștigat doar o dată, cam 400 de lei, am jucat de vreo zece ori toată viața. Dar nu-s adeptul să joc, prefer să muncesc, să-mi număr banii, să-mi plătesc taxele la ANAF și să dorm liniștit. Frati-miu, pictorul, care are o doagă lipsă și el, ca mine, și ca orice artist, a împrumutat bani de la bancă.

Și a jucat 100 de milioane de lei vechi, credea că dacă pierde de câteva ori, până la urmă va și câștiga. Normal că i-a pierdut pe toți și că a rămas și cu ratele la bancă, deci, în loc să câștige, a mai pierdut, a înapoiat mai mulți”, a declarat solistul.

“Pandemia mi-a făcut un bine, m-a izbit cu capul de pereți”

În perioada pandemiei, Mihai a fost extrem de stresat din cauza banilor dar, spune artistul, a învățat un lucru foarte important: cum să-și gestioneze cât mai bine banii. „În pandemie m-am schimbat, în primul an fost terorizat de ideea că nu mai pot face bani din muzică, am devenit mai afacerist, m-am ocupat de școala de muzică.

Dar am și închiriat și garsonierele de la mare. Deci, am încă două surse de venit, din care îmi asigur traiul. Pandemia mi-a făcut un bine, m-a izbit cu capul de pereți. Acum produc lunar bani și nu mai duc grija lor niciodată.

“Fiecare cu fricile lui, eu n-am avut frici, nu m-am vaccinat, mă bucur că am rezistat eroic”

Pandemia a schimbat lumea, unii au devenit mai supuși, un pic mai sclavi, dar eu am fost vehement împotriva restricțiilor, postam în fiecare zi, mi-au închis pagina de Facebook cu 200.000 de fani. Mai văd și acum oameni cu mască pe stradă, speriați, dar și prezentatori tv.

Nu trebuie însă să judecăm. Acolo poate că a fost o dramă, poate că cineva drag a murit sau cine știe ce s-a întâmplat grav. Fiecare cu fricile lui, eu n-am avut frici, nu m-am vaccinat, mă bucur că am rezistat eroic.”, a mai spus cântărețul.

Recomandarile noastre