Trucuri inedite cu ajutorul ouălor. Curățați puloverele de lână, dar și linoleumul

Trucuri inedite cu ajutorul ouălor. Curățați puloverele de lână, dar și linoleumul
Beneficiile ouălor sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri, acestea fiind indispensabile pentru a avea o sănătate de fier. Dar aceste alimente vă sunt de mare ajutor și pentru alte lucruri.

Puncte negre? Lucruri pătate? Apelați imediat la ajutorul ouălor și veți fi uimiți de rezultatele obținute.

Trucuri inedite cu ajutorul ouălor. Curățați puloverele de lână, dar și linoleumul

Produs iubit de toată lumea, ouăle sunt de un real ajutor gospodinelor pentru a scăpa de probleme care la prima vedere par să nu aibă soluție. Vine timpul rece și ați constatat că puloverele pe care le iubiți atât de mult au câteva pete? Nu vă îngrijorați, pentru că ouăle sunt un ajutor prețios.

Tot ce trebuie să faceți este să puneți albuș pe acele pete și să lăsați să acționeze 15-20 de minute. Ulterior, clătiți, apoi spălați în mod obișnuit. Și tot albușurile fac ca hainele de piele să arate ca noi. Bateți bine câteva albușuri și frecați cu acestea lucrurile pe care vreți să le curățați.

Rezultatul depășește cu mult așteptările. pe de altă parte, dacă florile dumneavoastră nu mai arată atât de bine, turnați în ghiveci apa în care ați fiert ouăle. Aceasta conține mult calciu și le va face mult bine florilor.

Cea mai bună metodă pentru a scăpa definitiv de punctele negre

O altă mare problemă a gospodinelor este cum să facă ca linoleumul să arate perfect. Uitați de tot felul de soluții cumpărate din piață și folosiți albușul. Bateți bine apoi amestecați cu o jumătate de litru de apă. Introduceți mopul în această soluție și curățați cu simț de răspundere.

Punctele negre vor rămâne doar o tristă amintire dacă veți amesteca un gălbenuș de ou cu două-trei linguri de mălai. Aplicați pe zonele în care aveți puncte negre, lăsați să acționeze câteva minute și clătiți bine cu apă călduță, apoi rece. Și tot albușul este cel care vă scapă de pungile de sub ochi, dar și de cearcăne. În acest sens, aplicați câteva picături sub ochi și trageți ușor pielea către exterior. Folosiți acest tratament o perioadă mai îndelungată și succesul este garantat.

Sursă foto: dcnews