Trucuri super-utile pentru a-ți face machiajul absolut perfect

Trucuri super-utile pentru a-ți face machiajul absolut perfect
Stăpânirea artei machiajului necesită cu siguranță o anumită practică, dar să înveți cum să creezi un aspect „de poze” este mai ușor decât pare.

Internauții au creat o listă cu trucuri super-eficiente pentru a vă ajuta să arătați întotdeauna cât mai bine.

Obținerea contururilor potrivite pentru fața ta

Un machiaj excelent începe cu o fundație excelentă. Probabil ați auzit despre tehnici impresionante de conturare care vă pot schimba complet fața.

Orice machiaj vă va spune că modul în care conturați depinde într-adevăr de forma feței. Dar există o regulă comună pe care ar trebui să o respectați: aplicăm nuanțe de contur în zona pe care dorim să o ascundem sau să ne retragem și să evidențiem zonele pe care dorim să le ieșim sau să le evidențiem.

Două principii pentru modelarea sprâncenelor

Amintiți-vă doar aceste două reguli:

Lățimea sprâncenei trebuie să fie egală cu lățimea buzei superioare. Ochii mari au nevoie de sprâncene mai groase. Sprâncenele grele vă pot ajuta, de asemenea, să vă faceți fața mai echilibrată. Evitați să aveți sprâncene groase dacă aveți ochi mici, altfel ochii vor arăta prea mici.

Luați în considerare distanța dintre sprâncene și ochi. Dacă sprâncenele sunt înălțate, sprâncenele mai grele ar putea oferi un aspect mai echilibrat. Dacă ai sprâncenele așezate aproape de ochi, va trebui să le faci mai subțiri, altfel vei avea o față încruntată.

Aplicarea de eyeliner

Desenarea unei linii drepte peste pleoapă cu creionul de ochi este o sarcină provocatoare. Dacă nu aveți decât un eyeliner la îndemână, încercați să desenați un rând de puncte și apoi conectați-le folosind mici curse scurte.

Frigărui cu dovlecel și brânză aromatizată în stil mediteranean

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre