TVR e plin de mercur, prezentatorii se îmbolnăvesc pe bandă rulantă. O vedetă celebră a rupt tăcerea

TVR e plin de mercur, prezentatorii se îmbolnăvesc pe bandă rulantă. O vedetă celebră a rupt tăcerea
După mulți ani în care a fost în fața camerelor de filmat, Dana Războiu a pus punct televiziunii. Se pierduse pe ea însăși și a făcut eforturi mari să se redescopere.

Plecarea Danei Războiu din televiziune n-a fost deloc ușoară. Nici pentru vedetă, nici pentru cei care își doreau să-i vadă zilnic zâmbetul frumos.

Dana Războiu e acum mai fericită ca niciodată și pare că a descoperit și secretul tinereții fără bătrânețe, prezentatoarea arătând ca o puștoaică. Și-a găsit liniștea, se transformă tot mai mult în fiecare an și e din ce în ce mai mândră de propria persoană și, ce e cel mai important, mult mai echilibrată. Iar bani face investind pe Bursă.

„Eu am portofoliul meu, cumpăr și vând acțiuni”

„Mai fac și altceva, investesc pe Bursă. Din asta trăiesc, de fapt. La robotică, e mai mult muncă voluntară, e o pasiune. Investesc și pe Bursa din București și pe cea din New York. Sunt un investitor la bursă, nu sunt broker. Broker înseamnă cineva care are o licență și investește banii altcuiva. Eu am portofoliul meu, cumpăr și vând acțiuni.

Foarte simplu spus, e ca la Obor: cumperi 100 de perechi de pantofi, cu un preț, și încerci să le vinzi cu + 1 leu sau cu 10 lei”, a declarat vedeta într-un interviu pentru Click.

„Mulți colegi au făcut boli grave. E mult mercur în televiziune”

Deși a trecut destul de multă vreme de când a plecat din Televiziunea Română, Dana Războiu a vorbit pentru prima dată despre problemele din interior, despre care nimeni nu a deschis subiectul până acum. E vorba de mercurul existent din cauza aparaturii și a becurilor. Vedeta spune că acest metal greu i-a adus probleme, iar mulți colegi s-au îmbolnăvit foarte rău.

„Trebuie să zic de subiectul „Mercurul în corpurile noastre”, pentru că mi-am propus să îl promovez, după ce termin cu Campionatul Național de Robotică. Și cred că e foarte mult mercur, în televiziune. Mulți colegi, din TVR, care au făcut boli grave, nici nu vreau să le rostesc.

Și boli metabolice sau de imunitate. E foarte mult mercur în aparatură și, mai ales, în fostele becuri. Sunt neoane, în care e mercur. Dacă e funcțional, nu e o problemă, dar dacă se sparge și rămâne, acolo, nu e înlocuit, atunci devine o mare problemă.

„Fac terapia de chelare”

Am descoperit că am foarte mult mercur în corp. Și fac, acum, ceva ce se numește terapie de chelare. Chelare ușoară fac eu, cu niște pastiluțe. 3 zile pe săptămână, cu 4 zile pauză. În afară de asta, mercurul ne împiedică foarte mult viețile. Ne duce spre boli.

Pe măsură ce scot mercurul, fac din ce în ce mai bine și sunt din ce în ce mai sănătoasă. Mai plină de energie și de viață. (…) Nici nu mai deschid televizorul. Îmi iau toate informațiile din telefon, de pe site-uri. Foarte mult Instagram și folosesc CNN, BBC, Telegraf. Aflu exact cât vreau să știu. Și dacă vreau să știu mai mult despre un subiect, atunci deschid articole și citesc”, a mai spus frumoasa Dana Războiu.

Recomandarile noastre