Uite ce mare s-a făcut fiica Elenei Udrea! Imagini cu Eva Maria prima oară în zăpadă

Uite ce mare s-a făcut fiica Elenei Udrea! Imagini cu Eva Maria prima oară în zăpadă
Elena Udrea și logodnicul ei, Adrian Alexandrov, se bucură zilele acestea de sărbători liniștite în familie. Fostul Ministru al Turismului a împărtășit cu urmăritorii de pe Facebook imagini inedite cu fetița de 2 ani a cuplului, Eva Maria.

Într-o postare recentă pe Facebook, Elena Udrea și-a arătat fiica cum se joacă în zăpadă. Eva Maria are doi ani și este fiica Elenei Udrea și a logodnicului acesteia, Adrian Alexandrov. Micuța a împlinit doi ani în septembrie și deja e domnișoară mare. 

În poza postată, Eva Maria este îmbrăcată într-o salopetă, perfect echipată de iarnă și se bucură de prima zăpadă, având chiar un bulgare în mână. Lângă ea apare un Golden Retreiver care o păzește cu atenție pe micuță. 

Eva Maria la prima zapadă / Sursă foto: Facebook

În prezent Elena Udrea, Adrian Alexandrov și Eva Maria locuiesc în Corbeanca, însă se pare că poza a fost făcută undeva la munte, căci stratul gros de zăpadă și peisajul de poveste se pot observa cu ușurință în poză, completând perfect tabloul. 

Eva Maria, la fel de elegantă ca mama sa 

Anul acesta pe 20 septembrie, micuța a împlinit doi ani, iar mama sa i-a făcut o petrecere demna de o prințesă, la care au participat aproximativ 50 de persoane printre care și Elena Băsescu și cei trei copii ai ei. 

Sărbătorita și mama sa au purtat rochii înflorate superbe de la Dolce & Gabbana. “La mulți ani, minunea mea! Îți mulțumesc pentru că m-ai ales pe mine și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi te-a adus. Îți doresc să crești sănătoasă și fericită! Mami și tati te iubesc și îți sunt alături în fiecare clipă”, scria Elena Udrea pe Facebook în septembrie, cu ocazia onomasticii fiicei sale. 

Eva Maria s-a născut în Costa Rica, la data de 20.09.2018 și un an mai târziu a venit în România alături de părinți.