Uite cum se răsfață Oana Roman în pat! Ne arată și picioarele care au provocat scandal

Uite cum se răsfață Oana Roman în pat! Ne arată și picioarele care au provocat scandal
Oana Roman continuă să își surprindă comunitatea de fani, dar și pe cei care nu o au  la suflet, demonstrând că, indiferent ce greutăți îi oferă viața e mereu pozitivă, optimistă și cu zâmbetul pe buze. Mămică singură, după divorț, cu o custodie comună, Oana a luat niște măsuri radicale, duminică.

În primul și în primul rând, fiica fostului premier a decis că are nevoie să petreacă timp de calitate, și iată cum se răsfață Oana Roman în pat. Fosta soție a lui Marius Elisei își arată picioarele dezgolite mult. Duminică s-a răsfățat cu mic dejun la cameră și leneveală lungă în pat. La ce program încărcat are, clipele de relaș i-au prins teribil de bine.

Mai mult, ea are suficient umor să le dea și astfel peste nas „comentatorilor de serviciu”, care nu obosesc să îi comenteze la fotografii. Ultimul scandal, la finele săptămânii trecute, era legat de felul în care arăta Oana Roman, culmea, în niște fotografii needitate.

Cum se răsfață Oana Roman în pat

Legat de care s-a ajuns să se spună că și-a trucat imaginile și că și-a atașat alte picioare. Ca să nu mai fie niciun dubiu, Oana Roman își arată picioarele, goale, direct din pat.

Odată cu relaxarea a venit și cealaltă măsură radicală pe care Oana Roman a decis să o ia, duminică. Vedeta face ceva ce nu a mai îndrăznit niciuna să facă. Și nu se teme că va rămâne fără fani. Oana Roman a restricționat accesul fanilor la comentarii. Mai precis, de duminică nimeni nu mai poate posta niciun comentariu la fotografiile sau video-urile distribuite de vedetă.

”Pentru că elementele negative nu trebuie să mai existe pe pagina mea, ca să fie doar oameni frumoși și buni, nicio poză pe care o voi posta nu mai va avea opțiunea de a comenta. Astfel încât cine vrea să-mi scrie să-mi dea un mesaj și în așa fel se vor mai liniști lucrurile puțin. Asta e singura variantă pe care am găsit-o ca să nu mai dau acces oamenilor cu energii negative să poată scrie la mine pe pagină.”, a explicat Oana Roman pe InstaStory.

Sursa foto: Instagram

Burlacul, audiențe dezastruoase la debut. Cifre de patru ori mai mici decât Românii au talent

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp