Uite o cameră de hotel pentru care nu vei avea niciodată bani să stai măcar o noapte! E cea mai scumpă din lume

Uite o cameră de hotel pentru care nu vei avea niciodată bani să stai măcar o noapte! E cea mai scumpă din lume
Oamenii de rând nici nu se apropie de acest hotel. Prețurile sunt exorbitante și doar cei foarte bogați își permit să petreacă o vacanță în acest loc. Printre cei care s-au bucurat de luxul fabulos a fost Kim Kardashian.

Toate tavanele sunt pictate de mână, televizorul are 254 cm, iar dormitorul pare din altă lume, a regilor. Mânerul de la vasul de wc este din aur de 22 de karate. Este locul unde cei foarte bogați aleg să locuiască în vacanță.

Hotelul Atlantis the Palm din Dubai a fost gândit doar pentru cei bogați. Pentru o noapte de cazare într-un apartament ”obișnuit” se plătește 23.000 de dolari, dar apartamentul regal se plătește 60.000 de dolari pe noapte.

Cameră de hotel care costă 60.000 de dolari pe noapte

Hotelul Atlantis the Palm din Dubai a fost gândit doar pentru cei bogați. Pentru o noapte de cazare într-un apartament ”obișnuit” se plătește 23.000 de dolari, dar apartamentul regal se plătește cu 60.000 de dolari pe noapte.

Cea mai scumpă cameră de hotel din lume a fost prezentată într-un videoclip care face furori în mediul online. Pentru o noapte în „Royal Bridge Suite” din celebrul hotel Atlantis the Palm, vizitatorii trebuie să plătească 60.000 de dolari. Printre cei care s-au bucurat de luxul fabulos a fost Kim Kardashian.

„Aceasta este intrarea într-o cameră de hotel de 60.000 de dolari pe noapte. Priviți tavanele, toate sunt pictate de mână, iar tematica este viața sub apă.

Patru majordomi care sunt mereu la dispoziția celui cazat acolo, o cameră de masaj în care se pot petrece ore în șir, în orice zi, la orice oră. Un living uriaș cu un televizor cu diagonală de 254 de centimetri. Un pian, o cameră cu o masă de billiard, un bar și o priveliște spectaculoasă. Tematica subacvatică se regăsește în cele mai mici detalii. De la candelabrul în formă de meduză, până la coloanele îmbrăcate în solzi. Evident, ceasul de pe perete nu avea cum să nu fie un Rolex”, ne spune ghidul.

„Tot ce vedeți auriu aici este chiar făcut din aur”

Suntem conduși apoi în „prima cameră de oaspeți”. Spectacolul începe, însă, în dormitorul principal.

„Dormitorul principal nu e din lumea asta! N-am mai văzut așa ceva până acum. Are șase anexe doar ale lui: două băi, două dressing-uri și două birouri – pentru el și ea. Știți cine a dormit în patul ăsta? Kim Kardashian! Nu știu dacă a fost și Kanye, dar Kim K sigur a fost cazată aici.

Baia principală arată ca un adevărat templul. Tavanul înalt, cu detalii pictate de mână, marmura și aurul! Apropo, absolut tot ce vedeți auriu aici este făcut din aur, de la mânerul de la vasul de WC și bideu, suporturile de prosop. Chiar și săpunul de la chiuvetă, conține foiță din aur de 22 de karate în compoziție.”