Ultima extravaganță a cântăreței Corina Bud merită văzută. Nu se uită la bani când vrea să se răsfețe

Ultima extravaganță a cântăreței Corina Bud merită văzută. Nu se uită la bani când vrea să se răsfețe
În ultima perioadă, nu s-au mai auzit lucruri despre nonconformista cântăreață Corina Bud. Dar artista face ce face și ne surprinde din nou.

Lipsită total de inhibiții, Corina Bud a ieșit din nou în evidență. Ce a mai făcut de data asta?

Ultima extravaganță a cântăreței Corina Bud. Nu se uită la bani când vrea să se răsfețe

A fost căsătorită cu Nelu Bud, un afacerist prosper, iar acum se pare că iubește din nou. Cei doi au fost împreună 20 de ani, dar și-au spus adio în 2016. Din iubirea lor a venit pe lume Robin, iar ambii părinți sunt implicați în educarea lor, pentru că au rămas amici. Chiar și așa, în 2017, artista a declarat că nu a făcut nuntă și nu a fost niciodată mireasă.

„N-am făcut niciodată o nuntă și nici n-am fost mireasă…Nu e prioritatea mea și nici visul meu. Cred că e foarte important să găsești omul cu care să rezonezi, să ai chimie. Iubirea este cea mai importantă. Nu cred că un act leagă mai mult un cuplu”, a declarat Corina Bud pentru Antena Stars.

Vacanță cu noul iubit?

Ce face Corina în ultima perioadă? Am aflat că se distrează de minune. Cu ceva timp în urmă aceasta a postat pe rețelele de socializare că este în Italia și i-a scăpat un detaliu extrem de important. Corina nu a plecat singură, ci însoțită de un domn. Să se fi îndrăgostit oare cântăreața? După o perioadă, aceeași Corina a spus că a plecat într-o altă vacanță, în Positano, o comună situată în regiunea Campania, din Italia.

De data asta, blonda a apărut pe plajă, într-un șezlong, iar lângă picioarele ei superbe se aflau și cele ale unui bărbat. Să vrea să-și ascundă oare relația?

Recent, pe contul ei de socializare a apărut un filmuleț în care Corina aștepta să i se servească o friptură în foiță de aur. Cântăreața a fost în Ibiza și și-a făcut toate poftele. Cât privește muzica ei, deși a fost întrebată de mulți prieteni din online ce are de gând să facă, artista nu a dat nici un răspuns.

Sursă foto: instagram