Ultima imagine cu fiica lui Elvis, înainte de tragedie. Fotografia e stranie

Ultima imagine cu fiica lui Elvis, înainte de tragedie. Fotografia e stranie
Fiica Lisei Marie Presley a distribuit ultima fotografie alături celebra sa mamă. Imaginea e sfâșietoare

Riley susține că a vrut ca toată lumea să o vadă pentru ultima dată pe frumoasa ei mamă, iar ea să-și ia la revedere pentru totdeauna.

„Mă simt binecuvântată să am o fotografie cu ultima dată când am văzut-o pe frumoasa mea mamă, au fost cuvintele lui Riley, care nu a precizat însă când a fost făcută poza.

Actrița în vârstă de 33 de ani a fost fotografiată stând alături de mama ei la un restaurant, ambele zâmbind în fața aparatului de fotografiat. În fotografie, Lisa Marie era îmbrăcată într-un costum negru elegant și avea părul coafat în bucle elegante, dar se vedea cu ochiul liber că are o suferință.

Riley a arătat foarte bine într-un top și o fustă gri lucios. Fotografia a fost data publicității după ce Riley a mărturisit că a făcut-o pe Lisa Marie bunică, ea devenind mămică de fetiță.

Riley, copleșită de emoții la înmormântare

Postarea lui Riley a fost și un mod de a-și lua rămas bun de la regretata ei mamă, după ce a fost prea copleșită de emoții pentru a ține discursul pe care îl pregătise pentru slujba de comemorare a Lisei Marie. Discursul a fost însă rostit de soțul lui Riley, cascadorul australian Ben Smith-

„Sper că îmi voi putea iubi fiica așa cum m-ai iubit tu pe mine, așa cum i-ai iubit pe fratele și surorile mele. Îmi amintesc că mă conduceai în scaunul meu de mașină cântând Aretha Franklin. Îmi amintesc sentimentul pe care îl aveam când mă luai de la școală. Îți mulțumesc că mi-ai arătat că dragostea este singurul lucru care contează în această lume. Noi suntem tu, tu ești noi. Îți mulțumim că te-ai străduit atât de mult pentru noi toți”, au fost vorbele moștenitoarei Lisei Maria Presley.

Priscilla Presley a citit o poezie scrisă de una dintre nepoatele sale

Priscilla Presley, mama Lisei Marie i-a adus un omagiu fiicei sale, citind o poezie pe care a atribuit-o uneia dintre nepoatele sale, dar nu a precizat dacă Riley a scris-o sau dacă aparține celorlalți copii.

“Întotdeauna a știut că nu va fi aici prea mult timp… unii spun că o inimă frântă a ucis-o”, a spus Priscilla, referindu-se la moartea șocantă a lui Benjamin, fiul Lisei. A fost finalizată și autopsia Lisei Marie, dar cauza morții nu va fi dezvăluită până ce nu va fi gata și examenul toxicologic.

Recomandarile noastre