Ultima mutare a fiicei lui Donald Trump. Ce a făcut cu câteva ore înainte de plecarea de la Casa Albă

Ultima mutare a fiicei lui Donald Trump. Ce a făcut cu câteva ore înainte de plecarea de la Casa Albă
Fiica lui Donald Trump a făcut ultima mutare, înainte ca tatăl său celebru să plece de la Casa Albă definitiv astăzi. Totul a apărut pe Twitter.

Toți o cunosc pe Ivanka Trump, însă nu mulți știu de cealaltă fiică a lui Donald Trump, Tiffany. Tânăra de 27 de ani a profitat de plecarea tatălui său de la Casa Albă pentru a face o ultimă mutare. Tiffany a apelat la Twitter pentru a face marele anunț, ilustrat cu poze chiar din aripa de vest a Casei Albe. 

Fiica lui Donald Trump și a Marlei Maples, Tiffany a terminat dreptul și s-a implicat activ in acțiunile tatălui său. Anul trecut, Tiffany l-a ajutat pe tatăl său în campania electorală și a călătorit prin toată America în acest sens. 

Ultima mutare a fiicei lui Donald Trump. Tiffany și-a anunțat logodna direct în Casa Albă 

Cu doar câteva ore înainte de finalizarea oficială a mandatului lui Donald Trump, Tiffany a apelat la Twitter pentru a da o veste mare. Tânăra a împărtășit cu internauții o fotografie alături de iubitul ei, Michael. ”A fost o onoare să sărbătoresc multe momente importante, ocazii istorice și să-mi creez o mulțime de amintiri cu familia mea la Casa Albă. Dar amintirile nu sunt mai importante ca logodna cu extraordinarul meu logodnic @MichaelZBoulos. Sunt binecuvântată și entuziasmată de noul capitol!”, a scris Tiffany în dreptul imaginii. 

A cerut-o în grădina de trandafiri din Casa Albă 

ultima mutare Donald Trump
Sursa foto: Facebook

Conform unei surse a publicației Page Six, Michael a făcut cererea în grădina de trandafiri a Casei Albe, weekend-ul acesta. Tânărul în vârstă de 23 de ani este mostenitorul unui imperiu de miliarde de dolari ce aparține unui om de afaceri nigerian. Michael a crescut în Nigeria și s-a mutat în Florida pentru a fi alături de Tiffany. 

Tânărul i-a răspuns iubitei sale spunându-i ”te iubesc scumpo”. Acesta a făcut de asemenea propriul său anunț, pe pagina sa de Instagram, folosind aceeași poză. ”M-am logodit cu iubirea vieții mele. Abia aștept următorul nostru capitol împreună”, a scris Michael pe Instagram. 

Tiffany și Michael au început o relație în 2018. Aceștia au făcut anunțul public în Ianuarie 2019, după petrecerea de Crăciun de la Casa Albă. 

O scrisoare pierdută, varianta britanică. Meghan Markle cere în instanță să nu se facă publică